Annonce

Vores uge i en LMC campingvogn på Henne Strand Camping

Reklame for LMC.

Måske har I allerede fulgt med i vores lille camping eventyr på Instagram, ellers er der hvert fald rig mulighed for at se hvad sådan en uge kan indeholde i indlægget her. Jeg drømmer mig selv tilbage til det rolige tempo når jeg kigger billederne igennem.

Som jeg skrev før vi tog afsted, så har jeg været på camping hvert eneste år hele min barndom. Dog aldrig i en campingvogn før. For Casper var det første gang.

Vores uge i en <strong>LMC campingvogn</strong> på Henne Strand Camping 1

Vores uge i en <strong>LMC campingvogn</strong> på Henne Strand Camping 2

Vi checkede ind på Henne Strand Camping, som ligger ved Vesterhavet, tæt på Varde. Campingpladsen tilbyder leje af campingvogne, så man kan få campingoplevelsen uden selv at skulle eje en vogn. Vores var en 6 personers LMC campingvogn, og det bliver simpelthen ikke meget nemmere end det. Den har alt hvad man skal bruge af service, dyner, puder, liggestole, gaskomfur, køleskab, fryser, tv og endda bad + toilet. Sidstnævnte  gjorde vi dog ikke brug af, da vi boede så tæt på campingpladsens faciliteter.

Vores uge i en <strong>LMC campingvogn</strong> på Henne Strand Camping 3

Det store fortelt brugte vi til at spise i, til at opmagasinere vores ting i og til at ligge og slappe af i om aftenen. Teltet kunne opvarmes på de kølige aftener.

Inde i campingvognen var der som sagt plads til 6 personer. En dobbeltseng, to køjesenge og et spiseområde der også kunne laves om til en dobbeltseng. Vi havde både besøg af mine forældre og min bror, svigerinde og deres to børn, så alle senge blev taget i brug og det fungerede virkelig fint. Der var skydedøre så man kunne afskærme de forskellige soveafdelinger, så jeg fik næsten ikke brug for de medbragte ørepropper 😉

Vores uge i en <strong>LMC campingvogn</strong> på Henne Strand Camping 4

Vores uge i en <strong>LMC campingvogn</strong> på Henne Strand Camping 5

Vores uge i en <strong>LMC campingvogn</strong> på Henne Strand Camping 6

VM kampene blev set i campingvognen, selvfølgelig med kølig hvidvin i varmen. Campingpladsen har desuden også op til flere TV stuer.

Vores uge i en <strong>LMC campingvogn</strong> på Henne Strand Camping 7

Henne Strand Camping er faktisk netop blevet til en 5 stjernet campingplads og det er virkelig fuldt fortjent. Alle faciliteter var så velholdte, der var fine familie badeværelser hvor man kunne få et helt badeværelse for sig selv, med toilet, håndvaske og dobbeltbrusere. Meget mere luksus end hvad vi er vant til derhjemme.

De har også et badeland med spa, sauna og vandrutsjebane, hvilket vi selvfølgelig også fik afprøvet. Hvis man er til sport under ferien er der også et fitness center. Vi tog en løbetur i den skønne natur i stedet for.

Vores uge i en <strong>LMC campingvogn</strong> på Henne Strand Camping 8

Casper fik lokket mig med på Maxi-golfbanen og det var faktisk meget sjovt, selvom han løb afsted med sejren. Få km fra pladsen ligger der også en rigtig golfbane, som Casper og hans far spillede på for omkring 100,-

Vores uge i en <strong>LMC campingvogn</strong> på Henne Strand Camping 9

Jeg havde købt en Lego bus til Casper, som han kunne samle imens vi var afsted. Det er en god ide at medbringe nogle aktiviteter man kan lave i vognen, især hvis vejret ikke er helt i top. Vi havde krydsord med, en god bog og ellers er der også WIFI på hele pladsen.

Vores uge i en <strong>LMC campingvogn</strong> på Henne Strand Camping 10

Vi snakkede meget om at camping virkelig er hvad man gør det til. Vi grinede da også lidt af, at vi indimellem virkede som et ældre ægtepar, når vi sad der i hver vores liggestol med en krydsord. Men med rosé on the side og med den danske sommer som den er lige for tiden, så kunne jeg virkelig ikke ønske mig meget mere. Man kommer helt ned i gear, da der ikke er noget man skal, udover at tømme vandtanken engang imellem og gå en tur med skraldet, så det var virkelig bare lige hvad vi havde brug for.

Vores uge i en <strong>LMC campingvogn</strong> på Henne Strand Camping 11

Det blev også til en del ture i Vesterhavet selvom det var virkelig koldt. Henne strand er en 16 km lang strand, med det fineste hvide sand og smukke klitter i baggrunden.

Vores uge i en <strong>LMC campingvogn</strong> på Henne Strand Camping 12

Vores uge i en <strong>LMC campingvogn</strong> på Henne Strand Camping 13

Vores uge i en <strong>LMC campingvogn</strong> på Henne Strand Camping 14

Hver eneste aften gik vi ned til stranden for at se solnedgangen, hvilket virkelig kan anbefales. Et tæppe og en rosé under armen og så sidde i klitterne og se ud over vandet – så skønt.

Vores uge i en <strong>LMC campingvogn</strong> på Henne Strand Camping 15

Vores uge i en <strong>LMC campingvogn</strong> på Henne Strand Camping 16

Vores uge i en <strong>LMC campingvogn</strong> på Henne Strand Camping 17

Vores uge i en <strong>LMC campingvogn</strong> på Henne Strand Camping 18

Den sidste dag, efter vi havde checket ud, gik vi langs stranden indtil vi kom til Henne Mølle Å, ca. 3 km fra campingpladsen. Det skønneste område hvor det grønne landskab møder klitter og sand.

Vores uge i en <strong>LMC campingvogn</strong> på Henne Strand Camping 19

Vores uge i en <strong>LMC campingvogn</strong> på Henne Strand Camping 20

Vi var blevet anbefalet at spise på Henne Mølle Å badehotel og den anbefaling vil jeg gerne skynde mig at give videre. Det var virkelig lækkert og så hyggeligt at sidde udenfor i de smukke omgivelser.

Vores uge i en <strong>LMC campingvogn</strong> på Henne Strand Camping 21

En anden spiseoplevelse som vi desværre ikke fik prøvet i denne omgang, er Henne Kirkeby Kro, som har hele to Michelin stjerner. Den må være værd at tjekke ud hvis man er på de kanter.

Casper og jeg blev begge to meget overbeviste om, at campingferie godt kunne være en ferieform for os i fremtiden. Er I også blevet overbevist mon?

 

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Guide: Sådan laver du en...
Familie fotografering i Aarhus: Efterårsbilleder...
Interiør: Vi har bygget vores...
Mine mål og drømme for...
DIY puslebord: IKEA Ivar hack...
Påske søndag og de sidste...
Interiør: Tips til maling af...
Mine bedste råd til et...