Annonce

Vinter garderobe – Baby 1 år

Næsten to måneder siden sidste blogindlæg. Det er sjældent at jeg har holdt så lang en pause fra at dele indlæg herinde. Egentlig har jeg ikke et ønske om at udgive hver uge, men det her er alligevel lidt for lang en pause. Men jeg har simpelthen bare ikke haft hverken tid eller overskud til at prioritere det.

Jeg kan dog se at I stadig er mange der læser med herinde, hvilket gør mig glad. Det betyder at mine indlæg har lang levetid og bliver søgt frem igen og igen. Det er netop det der gør, at der ikke behøver komme nyt indhold konstant. Men jeg savner at uddybe nogle ting herinde. Og så vil jeg også gerne blive ved med at holde liv i blogmediet. Det er min helt egen platform, som ingen kan tage fra mig eller lukke ned, så det vil jeg gerne holde fast i.

Vinter garderobe - Baby 1 år 1

Vinter garderobe

Nå men det indlægget skal handle om, er Ebbes garderobe til vinter. Han er nu 14 måneder, omkring 85 cm og bruger str. 92 i det meste tøj. Bare lige så I har en fornemmelse når jeg nævner størrelser, da det ofte er noget jeg får spørgsmål til. Men børn er jo så forskellige.

Er blevet spurgt om jeg ikke vil dele, hvad jeg har købt til ham. Det kan altså også være lidt af en jungle. Og hvis jeg nu var sådan en sej fler’gangs mor, så havde jeg jo en masse erfaring at dele. Det har jeg desværre ikke. Men jeg vil gerne dele hvad jeg tænker er praktisk at anskaffe sig.

Ps. glem lige min kedelige overskrift. Er man overhovedet stadig en baby når man er over 1 år? Tænkte bare det var det man ville søge på hvis man googlede.

Vinter garderobe - Baby 1 år 2

Overtøj

Først til overtøjet, som jo også er den dyre post. Jeg var faktisk meget i tvivl om jeg skulle købe en flyverdragt og da jeg spurgte på Instagram, var der meget delte meninger. De fleste var dog enige om, at den er nødvendig hvis barnet skal i institution. Fordi de ofte sidder på jorden og leger i længere tid af gangen. Men også at den var praktisk, da den trods alt er hurtigere at tage på, end en masse lag tøj, som ellers er nødvendigt. Så jeg har købt følgende:

 • Flyverdragt fra Kongessløjd str. 92, så han ikke vokser ud af den inden januar/februar. Evt. vent med at købe til det blir rigtig koldt.
 • Thermosæt fra Wheat købt på tilbud (Han kan stadig passe sit fra sen forår, da jeg købte det til den store side dengang).
 • Regnsæt fra Liewood (Hvis man hverken har regntøj eller thermotøj, ville jeg nok købe en kombi. Altså foret regntøj, så man ikke behøver købe begge dele. Men pt bruger vi bare uld under regntøjet).

Fodtøj

Vinter garderobe - Baby 1 år 3

Tøj

 • Natdragter med lange ærmer og ben til når det begynder at blive koldere (Nattøj køber jeg næsten altid hos H&M og Friends i Kvickly)
 • Tynde uld bodies med lange ærmer. Er især glad for Dilling.
 • Strømpebukser fra Silly Silas (Ebbe bruger str. 2-3 år – lidt lange men det fungerer)
 • Tykke, varme leggings fra Gro (modtaget i gave)
 • Strik trøjer i uld (Vi er så heldige at min mor strikker til Ebbe. Pt bruger vi Bamse trøje og Ankers trøje. Begge fra Petiteknit)
 • Uld strømper fra MP (reklamelink)
 • Hue fra Liewood + hjemmestrik
 • Vanter fra Kongessløjd + små strikkede vanter fra Søstrene Grene (i butikkerne nu).

Som altid er I meget velkomne til at dele jeres erfaringer på området i kommentarfeltet, så andre også kan få gavn af dem ♥

Læs også: Legetøj og aktiviteter – Baby 1 år (+ fødselsdagsønsker)

 

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Interiør: Favoritter fra Specktrum i...
HUSKØB: Badeværelses detaljer til vores...
Interiør: Magasinholder i massiv eg...
Min fødselsberetning del 1 –...
REJSE GUIDE – LONDON
Nespressos nye Vertuo maskine –...
Entré Makeover: Møbler til den...
Q&A: Mine svar