Quantcast

Valentins date med Moët og sushi

Reklame for Moët & Chandon.

Nu er der ikke lang tid til Valentinsdag og vi har taget lidt forskud på vores valentinsdate, for at I også kan nå at planlægge jeres. Det betyder heldigvis bare at vi kan nå endnu en. Jeg synes ofte jeg hører at selve Valentinsdag får en del kritik i form af, at mange synes det er et opreklameret koncept. Jeg derimod siger aldrig nej tak til at fejre kærligheden eller til en date med Casper, så jeg synes egentlig at Valentinsdag er en god påmindelse om, at huske at fejre kærligheden til hinanden.

Valentins <strong>date</strong> med Moët og sushi 1

I samarbejde med Moët & Chandon havde jeg planlagt en hyggelig “stay in” valentinsdate for Casper i weekenden. Man behøver jo ikke at tage ud for at fejre kærligheden, hvis man synes det er lidt for kliché sammen med alle de andre par d. 14. februar. Jeg havde i stedet bestilt en valentins menu fra Tapashi, som vi kunne nyde fra sofaen sammen med den klassiske Moët & Chandon Rosé Impérial champagne. Den er netop kommet i en limited edition udgave, som går under navnet “Unconventional love”. Det handler altså om at gøre noget der er anderledes.

Valentins <strong>date</strong> med Moët og sushi 3

Valentins <strong>date</strong> med Moët og sushi 5

Valentins <strong>date</strong> med Moët og sushi 7

Valentins <strong>date</strong> med Moët og sushi 9

Rosé champagnen var virkelig god sammen med både sushien og tapas retterne, og jeg tror næsten at vi kommer til at lave et lignende setup på den rigtige valentinsdag. Vi har hvert fald endnu en flaske på køl.

Valentins <strong>date</strong> med Moët og sushi 11

Valentins <strong>date</strong> med Moët og sushi 13

Udover at bestille ens favorit takeout kunne en anden ide til en anderledes valentinsdate være, at lave en lækker hjemmelavet champagne brunch og overraske kæresten eller måske veninden med. Rosé champagnen er så let og frisk at den ville være perfekt til formålet.

Man kunne også tage en tur på skøjtebanen en sidste gang inden den lukker ned. Det ved I nok at jeg vil holde mig fra efter mit sidste stunt, men det kunne altså være en ret fin valentinsdate. Medbragte snacks og champagne gør de fleste oplevelser lidt ekstra hyggelige.

Valentins <strong>date</strong> med Moët og sushi 15

Husk at en valentins date ikke behøver være mellem et kærestepar. Man kan sagtens overraske sin bedste veninde med en lyserød flaske, et par tøsefilm og en pose bland selv slik. Det ville jeg hvert fald ikke selv have noget imod.

Har I mon planer om at lave noget anderledes på Valentinsdag med jeres kærester eller veninder? ♥

 

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
1 måned som mor til...
Bryllupsplanlægning: To-do listen
Aarhus guide: Børnevenlige steder at...
4 måneder som mor til...
Marokk fliser i køkken og...
Interiør: Magasinholder i massiv eg...
Søvnrutiner baby 6-7 måneder: Fra...
Weekend ophold nær Aarhus: Langhoff...
Legetøj og aktiviteter til en...
Little Unbox – Babypakker på...
Indkøring i institution – Dagplejestart
Bordplade efter mål – Vores...