Annonce

IKEA Hack: Tv møbel

Et af de mest læste indlæg her på bloggen, handler om vores tv bord. Sikkert fordi det er sådan et møbel alle kæmper lidt med at få integreret på en pæn måde i indretningen. Derfor tænkte jeg at det godt kunne klare at blive repostet, selvfølgelig med et par friske billeder. Der er alligevel sket en del siden 2016.

Læs også: Sådan får du tv’et til at blive en del af indretningen

dsc05150


IKEA Hack: Tv Møbel

Vores tv møbel er hvide Bestå kasser fra IKEA. Vi har hængt dem på væggen med nogle beslag, som vi mener fulgte med – men det er så længe siden at vi købte dem, at vi er kommet i tvivl. Dog tror jeg at løsningerne for Bestå er blevet lavet en del om siden, så de garanteret er endnu mere smarte i dag.

For at gøre løsningen lidt mere lækker har vi købt en bordplade, som vi har skåret til og lagt henover. På den måde ser det lidt mere eksklusivt ud, da samlingerne blandt andet er skjult. Bordpladen er denne fra IKEA.

dsc05153

dsc05156

Det smarte ved denne løsning er også, at alle ledninger, bokse, fjernbetjeninger og playstation osv. er gemt væk bag lågerne. Vi har valgt to moduler for at få ekstra opbevaringsplads, men jeg synes også det er med til at møblet bliver lidt mere integreret. Nu er der nemlig plads til at stille planter, hænge plakater op over osv.

dsc05159

Jeg håber I kan bruge det til inspiration ♥

 

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

37 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Opskrift: Vietnamesisk nudelsalat med Onglet...
Interiør: DIY skrivebord i jern
En status på huset, overtagelse...
MODU – Legetøj til aktiv...
Restaurant anbefaling: Madklubben Aarhus
Interiør: Mogens Koch Bogkasser
Inspiration til en kreativ julegaveindpakning
REJSE GUIDE BALI – Ubud,...