Annonce

Terrasse status og havemøbel drømme

Reklame Ellos

Det er endnu ikke mange glimt jeg har vist fra vores terrasse, selvom den del er noget af det jeg har glædet mig mest til ved at få hus. At kunne bruger en masse solrige timer udenfor. Vejret har selvfølgelig heller ikke været det bedste, men der har alligevel været et par dage, hvor jeg har drømt om en færdig terrasse. Sagen er nemlig den at hele vores udemiljø ikke er færdigt endnu. Den anden dag skete der dog lidt fremgang, da der blev lagt et par rækker fliser til vores kommende terrasse. Tror dog mest det er for at håndværkerne kan stille et stillads, så der kan komme facade på huset, men vi nyder allerede nu, at kunne sætte os ud med morgen- eller aftenkaffen. Nu mangler vi bare nogle møbler.

Jeg så de to fine havemøbelsæt på Ellos, som falder lige i min smag. Klassiske med træet, men alligevel virkelig seje med stål detaljerne. Er de ikke fine? Kan ikke engang finde ud af, om jeg er mest til det sorte eller det naturlige. Synes begge er så flotte og så passer størrelsen godt til vores kommende terrasse.

 

Terrasse status og <strong> havemøbel</strong> drømme 1

Ligesom det kan være en udfordring at gøre vores nye hus hyggeligt og personligt indenfor, fordi det er nybyg, så gælder det samme for “rummet” udenfor. Det ville være så meget nemmere med en gammel kroget have, med store træer og etablerede planter. Men det er selvfølgelig en udfordring jeg gerne tager op. Tænker hvert fald det er vigtigt at få en masse tekstiler, lyskæder, krukker og planter på terrassen. Faktisk må den gerne være ret fyldt ud.

Rabatkode: 460008

Måske skal I også i gang med at indrette jeres terrasse eller altan, eller også mangler I bare lidt fornyelse i hjemmet. Lige meget hvad har jeg en rabatkode på hele 40% til Ellos, som gælder på den dyreste vare (dog ikke på møbler, men de fine havemøbelsæt er allerede nedsat med 25%). Koden I skal bruge er 460008 og den gælder indtil d. 31/5-2019.

Klik her for at shoppe eller find mine favoritter nedenfor:

Direkte links: Solseng // Lyskæde // Udendørs gulvtæppe // Siddehynde // Lampe // Spisegruppe sort // Spisegruppe teak // Potteskjuler

Læs også: Huskøb: Handlen er godkendt som endelig

 

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Aarhus: Planter på budget #2
Serier jeg ser for tiden...
Babybæring: Interview med slyngevejleder Kamilla...
Huskøb: Vi har skrevet under...
Søskendevogn: Bugaboo Donkey Duo 3
Spa anbefaling: Vejle Fjord
Legetøj og aktiviteter til en...
Opskrift: Nespresso Iskaffe