Tanker om at få hund og baby på samme tid: Mød Albert – Vores franske bulldog

Mød husets nye beboer: Albert.

Måske kan I huske at vi passede Albert i en uge for et par måneder siden? Jeg forelskede mig lynhurtigt i ham, og da han blev hentet gjorde det simpelthen så ondt i hjertet. Faktisk græd jeg, fordi det var så hårdt. Havde virkelig haft den bedste uge sammen med ham, og tanken om at der ville gå mange år, før vi selv kunne få hund, gjorde det heller ikke nemmere. 

Vi har nemlig hele tiden været enige om, at vi ikke skulle have en hvalp samtidig med at vi fik en baby. Jeg er vokset op med hunde og mine forældre har haft hunde hele mit liv, så jeg ved hvor meget det kræver. Men jeg ved også, hvor meget det giver igen. 

Tanker om at få <strong>hund og baby</strong> på samme tid: Mød Albert - Vores franske bulldog 1

Vi har adopteret en fransk bulldog

For bare en uge siden spurgte Alberts ejere om vi ville være interesseret i ham, hvis de besluttede sig for at skulle af med ham. Det har været en meget svær beslutning for dem, men de har været nødsaget af personlige årsager. Casper og jeg snakkede det grundigt igennem og blev enige om, at vi ikke kunne sige nej. Vi har begge to haft et stort ønske om at få hund i mange år. Vi har bare ikke haft mulighed for det, da vi boede til leje. Derudover er vi begge så vilde med Albert, så vi ser det som en god mulighed for at få en hund, som er 8 måneder gammel og dermed ovre de værste hvalpestreger. Han er renlig og vant til at omgås med børn. Så det blev altså et ja. Selvom vi hurtigt kan blive enige om, at timingen kunne være bedre.

Han kommer til at få meget mindre alene tid her, end han er vant til, da jeg er så meget hjemme. Også efter min barsel, hvor jeg arbejder hjemmefra langt de fleste dage. Jeg tror virkelig på at vi kan give ham et godt og kærligt hjem. Ellers havde jeg aldrig sagt ja til opgaven.

Status indtil videre

Han flyttede ind i fredags med alt sit grej, så huset er godt fyldt op med hundeudstyr. Vi har været i gang med at sætte et midlertidigt hegn op omkring terrassen, indtil vores græsplæne er færdig. Snart skal vi have sået hæk og der skal sættes et hegn i hækken, så der bliver helt lukket. Så kan jeg nemlig nemt lukke ham ud, hvis det ikke lige passer med en gåtur midt i amningen.

Vi er langsomt ved at vænne ham til Ebbe. Han har lidt svært ved at finde ud af, hvad sådan en lille baby er for en. Han bliver urolig når Ebbe græder. Men udover det har vi virkelig haft en god start med ham. Han er hurtigt faldet til og blevet tryg, ligesom sidst vi passede ham. Lige pt ligger han ved mine fødder, imens jeg skriver indlægget her. Det er simpelthen så hyggeligt med en hund i huset.

Tanker om at få <strong>hund og baby</strong> på samme tid: Mød Albert - Vores franske bulldog 2

Jeg glæder mig til at blande mit baby spam med lidt hunde spam – især på Insta. Det håber jeg at I er klar på.

Tanker om at få <strong>hund og baby</strong> på samme tid: Mød Albert - Vores franske bulldog 3

Læs også: Graviditetsdagbog uge for uge fra uge 9 til fødslen

 

Del med nogen du holder af
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Årets julekalender 2018 – Konkurrencer...
Nespresso på job
TIP: Sådan får du et...
Glimt fra kandidatfesten/havefesten
Q&A: Mine svar
DIY Guide: Behandling af træterrasse...
Bagom bloggen: En typisk arbejdsuge...
Bryllupsplanlægning: To-do listen