Interiør: DIY plankebord

 photo DSC_0357_zps335b7cf8.jpg

Min far har lavet et plankebord til os. Vi er helt vilde med resultatet, og synes det giver et godt modspil til de gamle teaktræs møbler. Han har brugt denne guide. Er det ikke bare flot?
Desværre havde IKEA ikke bukkeben i sort, men kun i koksgrå. Vi troede ikke det ville være så tydeligt, men ved siden af de sorte stole kan man se farveforskellen lidt for tydeligt, så vi skal lige have fundet en anden løsning. Måske benene fra Hay.

 photo DSC_0362_zps5b8b8045.jpg

Indlægget skulle egentlig have været udgivet i morges, men jeg har ligget med de vildeste tømmermænd hele dagen. Var lige ude af sengen for at spise pizza, men ellers har jeg bare sovet. Dét er grunden til at jeg ikke går i byen hver weekend, selvom det er sjovt. Hader at bruge en hel dag af en kostbar weekend på at have det skidt. Nu vil jeg hygge med Casper resten af aftenen. Vi er bagud med et afsnit af Dicte, så det tror jeg vi skal se. Er der andre der ser den serie? Synes skuespillet halter lidt, men den er jo spændende, så kan ikke helt slippe den nu vi er startet 😉

Del med nogen du holder af
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Etsy fund: Smart opbevaring af...
Sønderjylland: Gode genbrugsbutikker og tips...
Nespresso Breakfast Club: Morgenmads opskrifter...
Q&A #2 (Svar på Instagram...
Mini guide til Sønderjylland: ...
Familie fotografering i Aarhus: Efterårsbilleder...
App Anbefaling: 7 Minute Workout
Lamper og sengetøj på budget...