Annonce

Status på Huskøb: Ny indflytningsdato

Vi har fået en ret træls mail her til morgen, hvilket vi dog var en smule forberedte på. Da vi var ude på byggepladsen i søndags, fik vi nemlig besked om, at der er forsinkelser på træ grundet skovbrande i Sverige, så vi skulle forvente at vores indflytningsdato ville blive rykket. I dag fik vi så mailen om, at den nye dato hedder 1. februar i stedet for 1. december.

Vi er selvfølgelig skuffede fordi vi havde glædet os til at flytte ind om 3 måneder og fordi vi allerede synes vi har ventet i rigtig lang tid, fra vi skrev under i maj.

Status på Huskøb: <strong>Ny indflytningsdato</strong> 1

Status på Huskøb: <strong>Ny indflytningsdato</strong> 2

Heldigvis er der også noget positivt i det, hvilket Casper lige måtte minde mig om. Han er optimisten herhjemme. To måneder ekstra giver nemlig en hel del mere på opsparingskontoen, som vi så har at flytte ind for eller som ekstra til udbetaling til en bil. Det beløb vi sparer op hver måned nu, vil nemlig ikke blive sparet op når først vi overtager huset. Da vil de gå til afbetaling af huslån. Så økonomichefen siger at det på en måde er bedre for os.

Derudover får vi selvfølgelig også længere tid i skønne Aarhus, som jeg har det lidt ambivalent med at forlade. Også selvom det ikke er særlig langt væk vi flytter. Så nu må vi nyde de næste fem måneder ekstra meget. Vi har stadig en virkelig dejlig lejlighed og har ikke som sådan hårdt brug for den ekstra plads.

Status på Huskøb: <strong>Ny indflytningsdato</strong> 3

Status på Huskøb: <strong>Ny indflytningsdato</strong> 4

Jeg har heldigvis ikke sat alt for meget i gang, men der er lige et enkelt projekt der skal udsættes, som er en del af vores kommende soveværelse/walk-in. Det havde jeg håbet at vi kunne komme i gang med at planlægge snart, men det må vente.

Status på Huskøb: <strong>Ny indflytningsdato</strong> 5

Nu vil jeg smutte hen til Michelle for at arbejde på et fælles projekt og så vil jeg nyde at jeg i en del måneder endnu, kan gå hen til hende på kun 5 min. Ja, jeg prøver virkelig at være positiv.

 

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Min fødselsberetning del 1 –...
Netflix guide: Serie anbefalinger
Opskrift: Sunde æggevafler med falafler...
Glimt fra kandidatfesten/havefesten
Indretning af kontor & gæsteværelse...
Søvnrutiner baby 6-7 måneder: Fra...
Huskøb: Vi har skrevet under...
Altan inspiration: Vores altan sommer...