Annonce

Anbefaling: Sportstøj og undertøj fra Hunkemöller

Jeg har for nyligt givet min garderobe en tiltrængt opgradering, med lækkert nyt sportstøj og undertøj fra Hunkemöller. Det er virkelig noget af det, jeg har glemt at prioritere efter jeg er blevet mor. Generelt tøj til mig selv, men i særdeleshed den der hverdags luksus, som det er, at iføre sig noget lækkert inderst.

Jeg ved ikke med dig, men jeg bliver også lidt ekstra motiveret til mine løbeture, hvis jeg kan klæde mig i noget lækkert sportstøj. Derudover er der ikke noget mere forstyrrende på en løbetur, hvis tøjet ikke sidder som det skal. Man har nok at koncentrere sig om når man løber; at holde tempo, kontrollere sin vejrtrækning og selvfølgelig nyde sine omgivelser. Tøjet skal bare fungere uden at distrahere. Jeg har selvfølgelig allerede testet tøjet som jeg anbefaler i i indlægget her. Så læs med, hvis du vil have nogle anbefalinger til lækkert sportstøj og undertøj.

Sportstøj og undertøj

Anbefaling: Sportstøj og undertøj

Til mine løbeture har jeg derfor været på udkig efter en god og støttende sports BH. Valget faldt på en sømløs sports BH, som er blød og lækker at have på. Jeg synes at både print og farve er så fin, og så støtter den hvor den skal. Der var også matchende løbetights til, som er så rare at have på. De er sømløse, så der er intet der generer under løb. Derudover er de højtaljede, som er et must for mig. De går nemlig ind og støtter rigtig godt på maven.

Anbefaling: Sportstøj og undertøj fra Hunkemöller 1
Sportstøj og undertøj

Lingeri

Udover sportstøjet, så trængte min undertøjsskuffe også til en opdatering. Godt nok er jeg kommet ud af mine amme bh’er, her 1,5 år efter endt ammeforløb. Men jeg har savnet nogle fine blonder. Det er nemlig primært basic toppe der er i min undertøjsskuffe, Så jeg har kigget på en masse fint lingeri og valget faldt på et Isabelle sæt. Det fås i virkelig mange fine farver, så det var svært at vælge. Jeg forestiller mig det bliver sådan en favorit, som jeg løbende kan tilføje flere farver af. Men det første sæt blev altså en smuk brun farve.

SHapewear

Udover blonder tilføjede jeg også at par shapewear trusser til min nye samling af sportstøj og undertøj. De bliver gode under lidt strammere toppe, kjoler og bukser, da de er højtaljede. Efter to graviditeter er det bare rart med noget der “strammer lidt op” på maven.

De helt enkle, sorte trusser kan også fint mixes med den brune BH. For selvom jeg elsker et fint matchende sæt, så synes jeg også at det kan noget at mixe det lidt. Så hvis jeg kender mig selv ret, kommer jeg nok primært til at bruge de sorte, højtaljede trusser med den fine blonde BH.

Hunkemöller

Størrelser i sportstøj og undertøj

Jeg har shoppet online hos Hunkemöller og har derfor brugt deres online vejledning til at finde den rette størrelse. Det har fungeret virkelig godt. Jeg er endt med den helt rigtige størrelse i min BH. Så selvom du ikke ved hvilken størrelse du bruger, f.eks. hvis du ligesom mig har været gravid og/eller ammet. Så kan du altså sagtens selv måle dig frem. Det eneste du skal bruge er et målebånd.

Jeg målte først under brystet og bagefter målte jeg min brystomkreds. Derefter blev jeg vejledt i hvilken størrelse jeg skulle vælge.

I sportstøjet har jeg valgt min almindelige størrelse (Medium) og det passer rigtig godt. Så her vil jeg anbefale at tage den størrelse du normalt bruger.

Sportstøj og undertøj

Trænger du mon ligesom mig, til at få opdateret lidt i din skuffe med sportstøj og undertøj? Jeg forestiller mig hvert fald, at det er en ret klassisk mor ting. Så måske det her er dit tegn til, at forkæle dig selv med lidt nyt?

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Etsy fund: Den fineste kamera...
Interiør: Runde spejle til stuen,...
Opskrift: Sundere bananbrød med skyr
WEENSU – En ny ansvarlig...
10 måder at optimere sin...
Opskrift: Lækre hjemmelavede Gourmet Hotdogs
Aarhus: Tapas på havnen hos...
Tjekliste: Mine musthaves til baby...