Spisebordsstole: Børge Mogensen J39 Folkestolen

Så har vi endelig 4 stole omkring vores spisebord igen. Det er et par måneder siden at vi bestilte de sidste to, som blev leveret igår. Det er Børge Mogensens Folkestol (J39), som vi fandt til et godt tilbud hos Paustian.

Jeg drømte både om Y-stolen og Folkestolen, så da Casper syntes at man sad bedst i disse, blev det dem vi købte. Jeg tror dog de vil være super flotte at mikse med Y-stolen i samme materialer; eg og flet.

Spisebordsstole: <strong>Børge Mogensen J39</strong> Folkestolen 1

Spisebordsstole: <strong>Børge Mogensen J39</strong> Folkestolen 2

Jeg vil egentlig ikke sige så meget mere om dem, men jeg tænkte at I selvfølgelig lige skulle se hvad den kæmpe kasse indeholdt, som jeg viste på Instagram igår.

Spisebordsstole: <strong>Børge Mogensen J39</strong> Folkestolen 3

Spisebordsstole: <strong>Børge Mogensen J39</strong> Folkestolen 4

På sigt (når vi engang flytter i noget større), vil jeg bruge velour stolene som enkeltstående stole rundt omkring i indretningen, men indtil da synes jeg de er et meget fint match. Så ser vi lige bort fra den kæmpe grimme radiator, ikke?

Spisebordsstole: <strong>Børge Mogensen J39</strong> Folkestolen 5

Spisebordsstole: <strong>Børge Mogensen J39</strong> Folkestolen 6

Nu vil Casper og jeg køre ud og se på et hus (!) og bagefter smutter vi mod Sønderjylland, hvor to af mine niecer skal lave gymnastikopvisning i aften. Vi havde faktisk Helmig billetter til netop i aften, hvilke jeg til min store ærgrelse måtte sælge. Ham må vi se en anden god gang. Familie over Helmig 😉

Håber I får en skøn weekend ♥

 

Del med nogen du holder af
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Interiør: Årets farve 2016 fra...
Opskrift: Vietnamesisk nudelsalat med Onglet...
Århus: Tapas og vinbar hos...
Mest stillede spørgsmål: Hvor er...
Lamper og sengetøj på budget...
Interview med Simone fra AS...
Frisør besøg hos AS Hair...
Søskendevogn: Bugaboo Donkey Duo 3...