Annonce

Spisebord efter mål – Bordplade i Nano Laminat

Nu er det blevet tid til lidt mere info om vores spisebord. Vi har nemlig fået et nyt, da vi gerne ville have et lidt større bord end vi havde før. Nu hvor vi har fået mere plads.

Vores spisebord efter mål er bestilt hos Thorsø, som har et virkelig stort udvalg i bordplader. Måske I husker vores skrivebord i rækkehuset? Det fine gule skrivebord i laminat. Det var også fra Thorsø.

Denne gang er vi gået med en nyt materiale, nemlig Nano Laminat.

Spisebord efter mål

Bordplade i nano laminat

Da vi skulle vælge materiale til vores nye spisebord, var vi meget i tvivl om vi skulle have et linoleums spisebord som før, eller om vi skulle have laminat. Men da vi havde valgt en bordplade til køkkenet i Nano Laminat, fandt jeg ud af, at Thorsø også forhandlede det materiale. Så var beslutningen faktisk ret nem.

Nano laminat er nemlig lidt en mellemting mellem linoleum og laminat. Den er ekstrem slidstærk som laminat, men har en blødere overflade som linoleum. Nano Laminaten er helt silkeblød i overfladen, og er virkelig skøn at røre ved. Derudover har den også en meget lav refleksionsgrad, hvilket jeg selvfølgelig går en lille smule op i, nu hvor jeg også bruger bordpladen som fotobaggrund (også af andre årsager).

Så vi valgte altså en CLASSIC SMOOTH TABLE TOP i Nano Laminat.

Spisebord efter mål

Valg af farve

Farven er den samme som vores køkken bordplade. Nemlig Beige Luxor. En virkelig smuk og lys beige farve, som går rigtig godt til de fleste andre farver, fordi den er så neutral. Den er varm i udtrykket og så smuk i den bløde Nano Laminat overflade.

Jeg bestilte som altid et par farveprøver hjem for at være helt sikker. Det kan man gøre via mail på shop@thorsoeas.dk . Så kan man også vurdere de forskellige overflader. Jeg bestilte både nogle prøver i linoleum, laminat og nano laminat. Men prøverne ændrede ikke min mening i forhold til materialet. I skal virkelig prøve at bestille en nano laminat prøve hjem, hvis I er på udkig efter et nyt spisebord efter mål. Så lækkert et materiale.

På bordet har vi valgt en finér kant i eg, som passer så flot til vores egetræs stole. Synes det er sådan en flot afslutning på bordet.

Spisebord i Nano Laminat

Børnefamilie testen

Jeg tænker I er mange der gerne vil høre, om materialet er praktisk til en børnefamilie. Indtil videre har vi hvert fald fået alle pletter af. Ebbe har tegnet på det med tuscher, da vi kiggede væk et øjeblik. Der er blevet tværet kødsovs udover hele Uffes ende af bordet og vi stiller også varme kopper direkte derpå. Så umiddelbart synes jeg det klarer børnefamilie testen rigtig godt. Jeg tørrer det bare over med en fugtig klud og hvis der er nogle lidt mere genstridige pletter, så gnubber jeg med noget opvaskemiddel. Har endnu ikke haft behov for at bruge decideret laminat rens, som ellers også er en mulighed.

Rander osv. synes jeg ikke er tydelige på bordet, ligesom det kan være på en almindelig laminat.

Bordplade efter mål

Størrelse

Vores bord måler 90×180. Vi ønskede nemlig et bord der ikke var for dybt, da vores køkken ikke er så bredt. Til gengæld har vi god plads i længden. Med den størrelse kan vi have 3 stole på hver side af bordet, hvilket passer til vores behov.

Spisebord i Nano Laminat

Ben og ophæng

Vores bordbukke var nogen vi havde i forvejen, men tjek evt Hay eller IKEA for bordben. Hvis I er på udkig efter en skrivebordsplade, så har Thorsø fået nogle virkelig fine ben og ophæng, siden vi købte skrivebord hos dem. Dem tænker jeg at vi skal have til vores fremtidige kontor.

Læs også: Tips til renoverings processen

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Netflix guide: Serie anbefalinger
Graviditet: Min Fødselsplan
Hørning: Om at flytte til...
Vuggemotor til slyngevuggen – Vores...
Graviditet: Gratis babypakker
Interiør: Mit seneste loppefund er...
Anna Blogger: 10 ting om...
Guide: 10 tips til at...