Interiør: Soveværelses makeover

Indlægget indeholder reklamelinks.

img_0449

Nu har jeg fablet om det soveværelse så længe, så selvom det ikke er helt færdigt, får I alligevel lige lidt billeder at se. Ellers ender det alligevel med at jeg har vist det hele på Instagram, før det rammer bloggen og så er det også noget nemmere at vise jer hvor tingene er fra herinde, hvor det er muligt at give jer links til de forskellige ting.

Jeg har egentlig kun lavet nogle få ændringer, som dog alligevel syner af en hel del. Jeg har nemlig flyttet sengen til en anden væg (rimelig besværligt med en 180 cm. seng i et forholdsvist lille soveværelse – den sad i spænd et par gange før den vendte rundt). Derudover har jeg malet den mørke grønne væg hvid igen og så har jeg fjernet det hovedgærde vi havde over sengen.

Lampen er fra IKEA Jassa, som er en særkollektion. Jeg købte den sidste der var i IKEA Aarhus og de vidste desværre ikke om de ville få dem hjem igen. Et alternativ kunne være denne, som jeg også selv overvejede.

img_0451
Sengebordet kommer også til at hænge på den anden side af sengen, men der var lidt forsinkelse på leveringen, så jeg har kun modtaget et enkelt indtil videre. Det er en “Anne Linde” hylde, som er ret funktionel og smart som sengebord, da man kan gemme nogle ting i den inderste hylde ind mod væggen og stille de pæne ting frem på den yderste. Den fås desuden i flere farver, bl.a. sort og grå.

Lego uret er dette. Sengesættet er i hør og købt i Magasin.

img_0448


Da sengen blev rykket blev der også plads til et spejl, hvilket vi har manglet i soveværelset. Det er bare dejligt praktisk at have et fuld-figurs-spejl ved siden af sin garderobe.

Derudover har jeg hængt en gammel teaktræs hylde op til mine smykker og et par porcelæns knager fra Anne Black.

img_0450
I er også flere der har spurgt til min morgenkåbe og mit nattøj, så det får I også lige links til. Det hele er fra H&M, men noget jeg selv har sammensat, altså ikke fra nattøjs kategorien. Find morgenkåben her, shorts her og top her.

Koppen er fra IKEA og er en del af et nyt stel, virkelig fint og helt klart noget jeg kunne finde på at samle på, hvis jeg ikke allerede havde et andet.


Jeg er blevet så glad for rummet – måske også lidt for glad, for jeg har vidst opholdt mig lige lovlig meget derinde de sidste dage 😉 Men jeg håber også at I synes om forvandlingen og at det måske har givet jer lyst til at lave lidt om derhjemme også – der skal nemlig ikke så meget til, før et rum får et helt nyt udtryk ♥

Del med nogen du holder af
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Tjekliste: En samlet liste over...
Aarhus: Din Vinbar i Jægergaardsgade
Aarhus: Plantecaféen på Godsbanen
Udskydning af bryllup: Koordinering og...
Huskøb: Vores proces som 2....
Indretning af træ terrasse i...
DIY Guide: Behandling af træterrasse...
Aarhus Overnatning på Book1 Design...