Søskendevogn: Bugaboo Donkey Duo 3

Søskendevogn

Med kun to uger til termin med lillebror, kan vi nu krydse endnu en vigtig ting af på baby tjeklisten. Nemlig søskendevognen. Som udgangspunkt var vi egentlig slet ikke i tvivl om behovet for en søskendevogn. Især fordi Ebbe ikke engang er 2 år når han bliver storebror. Så han vil fortsat have brug for at kunne sidde i en klapvogn, selv på korte ture. Han sover også stadig lur midt på dagen, så vi er afhængige af, at kunne putte ham i vognen, hvis vi ikke er hjemme midt på dagen hvor han sover..

Rådgivning hos Babysam

Udover at vi vidste vi gerne ville have en søskendevogn, så vidste vi ikke særlig meget om, hvad vi skulle gå efter. Jeg tænker der er mange der har det på samme måde og det gælder egentlig for det meste babyudstyr. Især som førstegangsforældre. Her anden gang har vi trods alt lidt bedre styr på hvad der fungerer i praksis. Men lige i forhold til søskendevogn, så var vi ret meget på bar bund.

I Babysam kan man booke en rådgiver, som gratis (og uforpligtende) står til rådighed i en time. Rådgiveren kan svare på alle de spørgsmål man måtte have til det eller de produkter man overvejer. Man slipper altså for at vente på en ledig medarbejder og man har rådgiverens fulde opmærksomhed, så man kan nå at stille alle de spørgsmål man vil.

Babysam er specialister i babyudstyr og det har også altid været der vi søgte hen, da vi som førstegangsforældre skulle shoppe udstyr til Ebbe. Der gjorde vi også brug af deres “Book en rådgiver”, hvor det især var autostolen vi var i vildrede omkring. Jeg synes især det er rart at få vejledning når det drejer sig om produkter med fokus på enten sikkerhed eller komfort. F.eks. sikkerhed i trafikken med en autostol, eller komfort for både baby og forældre i en vogn. Det har rådgiverne i Babysam helt styr på. Uanset om man har spørgsmål til nye produkter på markedet, regler, sikkerhed eller materialer.

Faktisk er Babysam også behjælpelige med at samle barnevogne og montere autostole, hvis man har behov for det.

Denne gang blev vi som sagt klogere på valg af søskendevogn.

Valg af søskendevogn – Bugaboo Donkey Duo 3

Vi er endt med en virkelig lækker søskendevogn fra Bugaboo. Nemlig en Bugaboo Donkey Duo 3. Jeg kommer til at lave et opfølgende indlæg med vores oplevelse af vognen, når vi har haft den i brug i længere tid. Men fordelene, og nogle af de grunde til at valget faldt på netop denne, får I her:

  • Vognen kan med kun 3 klik justeres ud og ind, så man kan bruge den som både søskendevogn og singlevogn.
  • Selv som søskendevogn kan den gå igennem almindelige døre og vi kan faktisk køre den ind i vores lille bryggers, selvom den står i sin fulde bredde.
  • Den er nem at pakke i bilen og fylder stort set ingenting når den er klappet sammen. Vigtigt for os da vi ikke har en stor familie bil. Vi har behov for også at kunne have andet i bagagerummet når vi skal på tur. F.eks. ned til mine forældre.
  • Klapvognsdelen kan vende både forud og bagud og den kan ligges helt ned i vandret position, så den kan bruges til lure.
  • Det er ikke nødvendigt at lave tilkøb. Alt man skal bruge følger med. Lift, 2 x klapvognsdele, regnslag, net osv. Værd at have med i tankerne når man tænker budget.
<strong>Søskendevogn:</strong> Bugaboo Donkey Duo 3 3

Søskende – og singlevogn

Som I kan se fungerer vognen pt. som singlevogn, da vi endnu ikke har behov for at sætte liftdelen på. I stedet har vi den medfølgende taske/indkøbskurv på siden. Når lillebror kommer til verden, kan vi med kun 3 klik gøre vognen bredere og sætte liftdelen på. At det er så nemt, gør også at jeg ikke har behov for at have en ekstra singlevogn, hvis jeg kun skal have et barn med på tur. Jeg kan nemlig nemt smide f.eks. klapvognsdelen når Ebbe er afleveret og køre videre med liften. Det betyder meget hvis jeg f.eks. skal ind til byen, med offentlig transport osv.

<strong>Søskendevogn:</strong> Bugaboo Donkey Duo 3 4

Snack bakke

Ebbe er især fan af sin lille snackbakke med kopholder. Sådan noget fancy udstyr har han ikke haft før og han hygger sig virkelig når han sidder i vognen med snacks i sin lille skål og sin drikkedunk i holderen. Så er der styr på sagerne og han har hænderne fri når han ikke lige sidder og spiser/drikker.

<strong>Søskendevogn:</strong> Bugaboo Donkey Duo 3 5

Organizer

På styret har jeg en lille organizer, hvor jeg kan have nøgler, telefon, pung, sutter osv i. Den er nem lige at tage af, hvis jeg f.eks. skal ind i en butik/café uden vognen.

Budget

Det er virkelig en dyr fornøjelse at blive forældre, så det kan måske være værd at overveje at starte med en vogn som denne, selvom man kun har et barn. I stedet for først at investere i en singlevogn og senere skulle udvide vognparken med en søskendevogn. Det havde vi slet ikke overvejet da vi skulle være forældre første gang, da jeg ikke vidste hvor nemt det var at ændre vognen fra single til dobbelt.

Udover at tænke mere langsigtet når man investerer i babyudstyr, kan man også overveje at gøre brug af et Babysam betalingskort. Med det kan man nemlig dele betalingen op (rente og gebyrfrit).

<strong>Søskendevogn:</strong> Bugaboo Donkey Duo 3 6

Nu glæder jeg mig bare til at tage vognen i brug med to børn. Hvis I allerede har nogle spørgsmål til den nu, så skriv endelig en kommentar til indlægget her. Så tager jeg dem med i mit opfølgende indlæg.

Læs også: GRAVIDITETS DAGBOG: APRIL BABY

Del med nogen du holder af
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Ford Focus – Mere om...
De der 70’er huse kan...
Beauty Favoritter: Miild Makeup til...
Aarhus: Her skal I spise...
Opfølgning: P-piller og uren hud
Opskrift: Hjemmelavet pizza
Pakkekalender gaver (til mine forældre)
Mine 10 mest læste indlæg...