Annonce

Sønderborg SpiseGuide: De 7 bedste spisesteder i byen

Indlægget indeholder reklame, da jeg har et fast samarbejde med nogle af restauranterne.

Sønderborg spiseguide

Det er blevet tid til at samle mine favorit spisesteder i en Sønderborg spiseguide. En af grundene til at vi flyttede til Sønderborg var faktisk, at vi syntes byen havde så mange lækre og unikke caféer og restauranter. Det var noget vi savnede hvor vi boede før, hvor vi kun havde mulighed for at sætte os hos den lokale bager.

Sønderborg spiseguide

Vi elsker at spise god mad og selvom det selvfølgelig ikke sker lige så ofte, som før vi fik børn. Så har vi alligevel fået spist os godt igennem byen på de 9 måneder vi har boet her indtil videre. Flere af stederne har vi også haft drengene med og det er gået så fint, selvom der selvfølgelig ikke har været helt så god tid til at nyde maden.

Sønderborg spiseguide

Bistro Grand Mere: Min ultimative favorit restaurant med den bedste udsigt udover vandet, er Bistro Grand Mere. Jeg elsker især at spise der, når vejret er til at sidde ude, da det bare fuldender stemningen. Prøv deres tatar hvis I er til det. Den er så god at jeg har fået den flere gange. Må hellere prøve noget andet næste gang.

Skalddyrsfad

Mattone: Endnu en restaurant I især må love mig at besøge om sommeren, hvor de serverer det her overdådige skaldyrsfad. Oplagt til en date, hvor man kan sidde længe og hygge sig med maden, et koldt glas hvidvin og udsigten udover vandet.

Kong giddes livret Sønderborg

Colosseum: Hvis I tager forbi Colosseum, kommer I næsten ikke udenom at prøve ‘Kong Fiddes Livret. Udover den kendte ret, serverer de klassiske danske retter og jeg kan varmt anbefale deres tre retters menu. Vi fik tarteletter til forret, Kong Fiddes livret til hovedret og gammeldags æblekage til dessert. Uformel og hyggelig stemning, hvor man også sagtens kunne have sine børn med. (Det kan man jo de fleste steder, men I ved hvor man kan slappe af selvom de er med og måske ikke sidder helt stille).

Sønderborg spiseguide

The Grand Café: Nu bevæger vi os væk fra havnen, da denne café ligger på Rådhustorvet. Også en virkelig fin placering, med god stemning udenfor om sommeren, men også virkelig hyggeligt indenfor. Prøv deres lækre stjerneskud. Tror vi vil have drengene med herned næste gang, så de kan prøve deres børnemenu.

Sønderborg spiseguide

Kislings: Hvis I er på udkig efter en let morgenmad, godt bagværk eller bare en virkelig god kop kaffe, så skal I tage på Kislings. En hyggelig café på gågaden, hvor jeg også kommer alene med min computer for at arbejde. Deres gårdhave er virkelig hyggelig og man kan også gå bagom, hvis man skal have barnevogn/klapvogn med.

brunch sønderborg

Mauritz: Hvis I leder efter en god brunch i Sønderborg er det her stedet. Jeg elsker konceptet byg-selv brunch og den her hos Mauritz er ingen undtagelse. Lækker, smuk og med mange gode valgmuligheder. Vi bestilte 5 retter hver, hvilket var meget passende som brunch/frokost.

Brunch augustenborg

A_Garden: Caféen her ligger i Augustenborg lidt uden for Sønderborg, men jeg syntes den skulle med da den helt klart er et besøg værd. Også byen i sig selv, som vi endnu mangler at udforske helt. Husk at kigge forbi skulptur parken og Augustenborg slot, som ligger lige ved siden af.

Ønsker til Sønderborg indlæg

Jeg tænker at denne Sønderborg spiseguide bliver det første indlæg i rækken af mange “Sønderborg indlæg”. Jeg er nemlig slet ikke færdig med at tippe om gode og unikke steder i byen. Måske det næste bliver en shopping guide, en guide til de bedste legepladser eller en opdateret genbrugsguide. Har I mon nogle ønsker?

I finder et ældre genbrugs indlæg nedenfor, som stadig er relevant at hive frem;

Læs også: SØNDERJYLLAND: GODE GENBRUGSBUTIKKER OG TIPS TIL AT FINDE DE BEDSTE LOPPEFUND

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Casper blogger: 10 ting om...
Legetøj og aktiviteter – Baby...
Aarhus: Den ultimative brunch (og...
Tapet til børneværelset og en...
Min fødselsberetning del 1 –...
Little Unbox – Babypakker på...
Q&A: Mine svar
Weekend tur til Aalborg –...