Etsy fund: Smart opbevaring af vitaminpiller

Indlægget indeholder reklame.

img_0682


img_0678
Jeg er netop begyndt at tage vitaminpiller og kosttilskud igen. For at jeg ikke glemmer dem om morgenen, har jeg brug for at have dem stående fremme. Dog har jeg ikke lyst til at have de store hvide beholdere stående fremme på mit spisebord, så jeg bruger små metal bokse, hvor jeg har lavet dymo mærker til, så jeg kan se hvad de indeholder. Så er det nogenlunde pænt at have stående fremme, samtidig med at jeg husker at få mine vitaminer.  Helt tilbage i bloggens begyndelse har jeg vidst tippet om det før, men det er så længe siden, at det godt kan klare at komme på bloggen igen.

Alle mine vitaminer og kosttilskud er fra Biosym og lige nu tager jeg multivitamin, D-vitamin, B-vitamin og fiskeolie. Sidstnævnte har jeg taget i en del år efterånden, blandt andet for at forebygge uren hud, men det er godt for en masse forskellige ting.

Hvis I vil vide mere om selve vitaminerne vil jeg henvise til denne blog, da jeg langt fra er ekspert på området. Boksene kan blandt andet findes lige her (reklamelink). Mine er som sagt købt for en del år siden, men jeg tror faktisk de er helt magen til.

img_0680


img_0681

Del med nogen du holder af
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Guide: 10 tips til at...
Ebbes fødselsdagsfest – Havefest, festpynt...
Bagom bloggen: En typisk arbejdsuge...
Et sjældent outfit, en snak...
Soveværelses Makeover hos min veninde
Vuggemotor til slyngevuggen – Vores...
HUSKØB: Toilet og bad –...
Vores køkken: Valg af køkkenelementer,...