Annonce

Serier jeg ser for tiden og det bedste bland selv slik i Aarhus

Det kan godt være at det er den bedste sommer vi nogensinde har haft, men jeg skal altså se mine serier selvom vejret er godt. Det er den bedste måde at slappe af på og Casper er heldigvis helt enig. Der ryger ikke lige så mange episoder som der plejer, men jeg har alligevel fået set et par sæsoner af nogle serier, som jeg længe har tænkt på at jeg gerne ville se. Lige nu ser jeg:

The Handmaid´s tale (HBO Nordic)

Det viste sig faktisk at være ret heldigt at jeg var en late mover på den her serie. På den måde kunne jeg nemlig se de to første sæsoner lige i streg. Kunne forestille mig sæson 2 har været svær at vente på, for de af jer der så den lige da sæson 1 udkom.

Serien handler om ekstrem samfundet Gilead, som skal forestille at have været en del af USA. Gilead oplever at deres fødselstal er voldsomt faldende, hvorfor deres regering gør fødedygtige kvinder til deres ejendom. Hovedpersonen bliver tjenerinde i et højtstående hus, hvor hun skal være seksuel slave og føde husstandens børn. Hun bliver frataget alt kontakt til sin egen familie og kæmper for at finde sin datter.

Det er en brutal dramaserie med masser af spænding, kærlighed og en god portion humor. Blessed be the fruit.

Læs også: Netflix guide: Serie anbefalinger

Serier jeg ser for tiden og det bedste <strong>bland selv slik</strong> i Aarhus 1

Serier jeg ser for tiden og det bedste <strong>bland selv slik</strong> i Aarhus 2

Westworld (HBO Nordic)

Sæson 2 af Westworld er netop kommet ud og jeg tror ikke det er en serie for alle. Jeg selv har det lidt svært med ikke at forstå alting 100% når jeg ser en serie, men det har jeg efterhånden accepteret at jeg ikke kommer til ved denne. Den er altså kringlet.

Endnu en dramaserie, som foregår i en fantasi verden kaldet Westworld. En verden fyldt med androider som er programmeret til at leve deres liv på en bestemt måde. Lige indtil de begynder at afvige fra deres forudbestemte mønstre. Men hvem er androider og hvem er rigtige mennesker?

Kan anbefale at se et recap af sæson 1 før I starter på sæson 2, hvis det er lang tid siden I så den første sæson.

Serier jeg ser for tiden og det bedste <strong>bland selv slik</strong> i Aarhus 3

Serier jeg ser for tiden og det bedste <strong>bland selv slik</strong> i Aarhus 4

Orange is the new black (Netflix)

En komedie-drama serie baseret på Piper Kerman´s fortællinger om hendes oplevelser som indsat i et kvinde fængsel. Man følger en helt almindelig kvinde (Piper) som pludselig kendes skyldig for en gammel lovovertrædelse, hvor hun transporterede narko penge for hendes kvindelige ekskæreste. En ekskæreste der havner i samme fængsel. Piper idømmes 1,5 års fængsel med alt hvad det indebærer, imens hendes forlovede må vente på hende, på den anden side af muren.

Det er sådan en serie der er god at have til at køre lidt i baggrunden, eller til når man skal slappe helt af og ikke lige orker at skulle tænke alt for meget over tingene. Det er hvert fald ofte det jeg bruger komedie serier til.

Suits (Netflix)

Den yderst intelligente Mike Ross er droppet ud af sit studie og tjener nu penge til sine stoffer, ved at tage eksaminer for andre. Han lander ret tilfældigt til en jobsamtale ved en af New Yorks bedste advokater og ender med at få jobbet, uden at gøre opmærksom på at han ikke er uddannet.

Sæson 6 er netop kommet på Netflix og selvom jeg synes det lidt er de samme jokes der har kørt de sidste par sæsoner, så måtte jeg selvfølgelig lige se hvordan det gik på advokat kontoret. Der er masser af drama og personlige intriger, men desværre ikke så mange retssager som der plejer at være, i denne sæson.

Serier jeg ser for tiden og det bedste <strong>bland selv slik</strong> i Aarhus 5

Nu til det I alle sammen sikkert sidder og tænker på; “Hvor har du dog fundet den lækre slik blanding?” Har jeg ret?

Tænkte at det var på tide at dele hvor jeg køber vores bland selv slik. Det er sikkert det dyreste sted i Aarhus, men det er helt klart også det bedste. Så betaler jeg gerne lidt ekstra for at få fat i alle favoritterne. Det er på Bruuns gade på siden af Bruuns Galleri og de har virkelig det vildeste udvalg + slikket er lækkert (ikke hårdt osv).

Muslinge ankelkæden er købt på Etsy. Spørg mig ikke hvorfor jeg har købt den – blamer Instagram.

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Aarhus: Den ultimative brunch (og...
Stue: Sådan får du tv’et...
Q&A #2 (Svar på Instagram...
Søskendevogn: Bugaboo Donkey Duo 3
Hotel anbefaling Amsterdam: Sweets Hotel
Inspiration til jule borddækning og...
Vores nye seng og vigtigheden...
Interiør: Ox Denmarq bar bord...