Quantcast

Send dine frakker til rens og brug dem en ekstra sæson

IMG_3315

IMG_3314

Jeg vil lige komme med et lille tip, som måske er meget enkelt, men som alle måske ikke lige tænker over. Jeg har to uldfrakker fra Ganni som er hhv. 3 og 2 sæsoner gamle (så vidt jeg husker), og jeg var ved at tænke på om jeg skulle investere i en ny frakke til denne vinter, da man kunne begynde at se at de var meget brugt. Lige indtil det slog mig at jeg kunne prøve at sende dem til rens. Det var især den lyse der trængte, da den er meget sart, men jeg er virkelig også positivt overrasket over hvor flot den sorte er blevet af det.

Som I måske kan se på billederne er jakkerne blevet ret fnuldrede med tiden, hvilket rensningen jo ikke hjælper på, men jeg har planer om at prøve at fjerne det med sådan en lille maskine der er beregnet til det.

At få renset frakker er ikke helt billigt, jeg gav omkring 450,- for de to frakker hvilket måske lyder af meget, men de har begge kostet omkring 2000,- så jeg synes det var værd at ofre det på dem, da de nu kan bruges endnu en sæson.

Jeg brugte Rekord rens på Søndre Ringgade fordi det lå tættest på, men da jeg spurgte efter anbefalinger på snappen var der også nogle der anbefalede et renseri på Frederiksgade samt et på Banegårdsgade.

Håber I kan bruge tippet ♥

 

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Babyudstyr – Mine favoritter fra...
Mini guide til Sønderjylland: ...
Gimm Larsen 180620 – Vores...
Min fødselsberetning – En ukompliceret...
Interiør: Magasinholder i massiv eg...
Pizza på grill – Opskrifter...
Søskendevogn: Bugaboo Donkey Duo 3
Indkøring i institution – Dagplejestart
Guide: Maling af møbler og...
Udskydning af bryllup: Koordinering og...
Drenge garderoben – Favorit webshops...
Mine mål og drømme for...