Annonce

Forberedelser til kandidatfest/havefest

dsc04004


Så er dagen kommet hvor vi holder Caspers kandidatfest. Indlægget her er planlagt, da jeg for et par dage siden ikke forventede at jeg ville få tid til at lægge noget op på bloggen i dag, men husk at I kan følge med på min Insta story, hvor jeg helt sikkert vil opdatere.

I maj måned skrev jeg også et indlæg omkring planlægningen af festen. Det var mest en samling af inspirations billeder og I var flere der gerne ville høre mere om festen. Derfor kommer der i dag lidt mere info om detaljerne jeg har forberedt. Jeg glæder mig dog til at vise jer det hele efter festen, da det selvfølgelig er sjovere at se det i den rigtige sammenhæng.

dsc04016
Jeg har de sidste måneder samlet glas sammen og løbende renset dem og taget mærkaterne af (med renset benzin). Jeg har både gemt glas fra vores egne madvarer og så var jeg også en tur forbi Reuse på Godsbanen hvor man kan hente ting gratis. De skal bruges til opbevaring af alt fra bestik, sugerør, hotdog toppings og stearinlys.

Træ bestikket var jeg ret heldig at finde i Tiger for noget tid siden, alternativt kan man købe det på Etsy.

dsc04019

Disse sjove selfie pinde fandt jeg også i Tiger og tavle mærkaterne er fra Søstrene Grene.

dsc04025
Måske kan I huske at jeg købte en masse trækasser på loppemarkedet på Ingerslevs på et tidspunkt? Det var også med henblik på at bruge dem til festen. Den ene skal indeholde alle engangskrus og den anden kommer til at være en “Hotdog topping station”, til syltetøjsglas med ketchup, sennep, ristede løg osv.

I Bilka fandt jeg nogle olielamper som passede perfekt ned i nogle Søstrene Grene krus.

dsc04011


Vi har også været i IKEA, blandt andet for at købe en masse billige tæpper hvis det skulle blive køligt.

dsc04000
En af grundende til at det kan være smart at starte tidligt ud med planlægningen, er at man kan bestille ting på Ebay. Der er nemlig lang leveringstid, men til gengæld er det virkelig billigt. Jeg købte en masse kinesiske rispapirslamper, som skal hænges på en lyskæde.

dsc03988

dsc03993
Da en del af menuen er gourmet hotdogs har jeg været i gang med at sylte rødløg og agurker. I kan finde min opskrift på gourmet hotdogs og de syltede sager her.

Læs opfølgningen: Glimt fra kandidatfesten

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Aarhus: Restaurant Himmel og Hav
Soveværelses Makeover hos min veninde
Legetøj og aktiviteter – Baby...
IKEA HACK: DIY guide til...
Om hjemmepasning, planer for bloggen...
Opskrift: Sunde æggevafler med falafler...
Søskendevogn: Bugaboo Donkey Duo 3
Etablering af have og planlægning...