Opskrift: Hjemmelavet pizza
I lørdags havde vi planlagt en af vores yndlings weekend menuer, nemlig hjemmelavet pizza. Jeg har vidst nævnt det engang før herinde, at vi altid køber en pizzamel i Fakta hvor der bare skal tilsættes gær og vand. Det er nemt og det giver de lækreste sprøde pizzabunde der er nemme at arbejde med.
Dejen formes til to boller som pensles med olie og overdækkes med folie. Efter at dejen har hævet rulles den ud til lækre pizzabunde. Vi laver altid en “hvid” og en “rød”. Den ene pensles med hvidløgsolie og den anden med tomatsovs hvorefter de bages i 10 minutter. Herefter kommes der fyld på (altid kartofler på den hvide), hvorefter de igen bages i 10 minutter.
Til slut pyntes de f.eks. med parmesan, ruccola, basilikumspesto, ekstra hvidløgsolie og oliven ♥
Ps. det er altså ikke gulerodsjuice i glassene, men blodappelsin lemonade 😉