Opskrift: Hjemmelavet pizza

img_0652

img_0651

I lørdags havde vi planlagt en af vores yndlings weekend menuer, nemlig hjemmelavet pizza. Jeg har vidst nævnt det engang før herinde, at vi altid køber en pizzamel i Fakta hvor der bare skal tilsættes gær og vand. Det er nemt og det giver de lækreste sprøde pizzabunde der er nemme at arbejde med.

Dejen formes til to boller som pensles med olie og overdækkes med folie. Efter at dejen har hævet rulles den ud til lækre pizzabunde. Vi laver altid en “hvid” og en “rød”. Den ene pensles med hvidløgsolie og den anden med tomatsovs hvorefter de bages i 10 minutter. Herefter kommes der fyld på (altid kartofler på den hvide), hvorefter de igen bages i 10 minutter.

Til slut pyntes de f.eks. med parmesan, ruccola, basilikumspesto, ekstra hvidløgsolie og oliven ♥

Ps. det er altså ikke gulerodsjuice i glassene, men blodappelsin lemonade 😉

Del med nogen du holder af
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Hotel anbefaling Amsterdam: Sweets Hotel
Sprog 20 måneder – Bekymringer...
Babybæring: Interview med slyngevejleder Kamilla...
Ny cykel på budget
Aarhus: Brunch hos Greenilicious i...
Søskendevogn: Bugaboo Donkey Duo 3
Lad os snakke lidt om...
Vuggestue eller dagpleje – tanker...