Annonce

REJSE GUIDE – PARIS

Igår fik jeg endelig kigget alle vores Paris billeder igennem, redigeret dem og udvalgt nogle til indlægget her. Jeg gjorde selv en del research inden vi tog afsted, da ingen af os havde været i Paris før. Jeg fandt især inspiration hos Christina fra Passionsforfashion og Cathrine fra Rockpaperdresses. De har begge besøgt byen flere gange og har mange gode tips til hoteller og spisesteder.

Her får I først og fremmest anbefalinger til nogle af de steder vi nåede at besøge, med fokus på hotel og spisesteder:

Hotel

IMG_0067

Paris

Vi boede på Hotel Paradis, som bestemt er anbefalelsesværdigt. Deres interiør i sig selv er helt fantastisk. Derudover er det meget småt og intimt og så ligger det centralt og tæt på flere metro stationer.
Da vi som sagt ikke havde været i Paris før tænkte vi at hotellet lå perfekt placeret ift. at bo tæt på seværdigheder osv. Men efter lidt tid fandt vi ud af, at vores yndlings område er Marais området, så derfor vil vi nok vælge et hotel i det område næste gang.

Spisesteder

IMG_0070

Tappo; Den hyggeligste lille tapasbar med lækre små retter og god vin.
19 Rue Commines.

IMG_0123

DSC00873

Le Pain Quotidien; Virkelig hyggelig (og populær) café. Vi stod i kø i ca. 30 minutter før vi fik bord, men det var bestemt ventetiden værd. Casper fik en lækker kyllinge ret og jeg udnyttede at pariserne spiser brunch langt op af dagen og bestilte en brunch tallerken med en god kop kaffe og en frisk æblemost til.
Rue des Archives.

IMG_0094

DSC00843

Coutume Café; Hip café med lækker indretning og virkelig god kaffe. Derudover er der masser af lækre kager at vælge imellem.
Rue de Babylone.

Paris

Ten Belles; Lille café med lidt hipster stemning, hvor folk sidder med deres computere og arbejder. Vi var heldige at få et bord på 1. sal, da der ikke er mange pladser. Deres granola er virkelig lækker og ligeså er deres kaffe.
Rue de la Grange aux Belles.

image1

Bouillon Chartier; En klassisk fransk restaurant som er meget populær. Igen ventede vi ca. 30 minutter på at komme ind og få et bord.
Stemningen er meget hektisk blandt personalet da de har virkelig mange gæster igennem på kort tid. Man sidder meget tæt med sidemanden, priserne på ens bestilling bliver skrevet på dugen så de kan holde styr på det og maden står formentlig klar ude bagved, da den blev serveret på under 5 minutter. Vi prøvede alt det klassiske franske mad som bøf tatar, confiteret and og foie gras. Selvfølgelig med en god rødvin til. Vi kom ca. af med 250,- samlet så det var virkelig billigt samtidig med at maden var god og det var en sjov oplevelse.
7 Rue du Faubourg Montmatre.

DSC00863

Ladurée; De lækreste macarons som man næsten skal smage når nu man er i macaron-land 😉
18 Rue Royale.

Steder vi ikke nåede:

Jeg havde fået en masse gode tips af jer læsere til især spisesteder men vi nåede langt fra alle. Der er især nogle som jeg rigtig gerne ville have besøgt, men som bare ikke passede ind i planerne. Dem skal I ikke snydes for, så nu skriver jeg dem her;

Chez Andre; Ægte fransk bistro. Rue Marbeuf.

Du Pain et Idees; Skønt gammelt bageri der bager det lækreste brød og ikke mindst croissants. Rue Yves Toudic.

Gosselin: Macaron Burger; De havde lukket om søndagen da vi var forbi, hvilket jeg var virkelig træt af. Rue Saint-Honoré.

L’AS DU FALLAFEL; En meget populær falaffel biks, som desværre også havde lukket da vi kom forbi. Faktisk både søndag og mandag, så jeg ved ikke om den er lukket for good? Rue des Rosiers.

La Taverne de Montmartre; “Vanvittigt lækker mad, vælg noget af det flamberede eller den menu hvor de hiver den store bordgrill ind. Lækkert og rustikt”. Rue Gabrielle.

Le Hide; Autentisk fransk mad. Rue du Général Lanrezac.

Le Potager; Lige så hyggeligt som det er trangt. Meget charmerende, billigt og lækkert. Rue des Trois Fréres.

Merci; Lille fransk oase bestående af en bogcafé som f.eks. serverer brunch og en butik med tøj og interiør. Vi var desværre ikke heldige at få et bord her og var for utålmodige til at stille os i kø. Boulevard Beaumarchais.

Nos Ancetres Les Gaulois; Et lille skridt tilbage til middelalderen. Fri vin og lækker rustikt mad. Rue Saint-Louis en I’lle.

IMG_0130

 

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Hudproblemer: Ansigtsbehandling og min rense...
Renovering af 50’er hus: Mine...
Vores nye seng og vigtigheden...
Glimt fra kandidatfesten/havefesten
Tapet til børneværelset og en...
Opskrift: Lækre pølsehorn med skyr
Søvnrutiner & søvnhjul :...
Tjekliste: Mine musthaves til baby...