Pakkeguide til den perfekte feriekuffert

Reklame for Neye.

Så er det i morgen vi rejser til Bali og både Casper og jeg er derfor i fuld gang med at pakke de sidste ting og gøre lejligheden klar til der kommer Airbnb gæster. Sidstnævnte har Casper faktisk stået for, da jeg lige havde en sidste lørdagsvagt i butikken inden vi rejser.

Det med at pakke er faktisk gået forholdsvist nemt denne gang og jeg tænkte derfor lige, at jeg ville samle mine bedste tips til at pakke den perfekte ferie kuffert. Kunsten er jo både at man ikke skal glemme vigtige ting men heller ikke have alt for meget unødvendigt med. Det er nok især sidstnævnte jeg kan være slem til.

Pakkeguide til <strong>den perfekte</strong> feriekuffert 1

Kufferten:

Jeg har teamet op med Neye som har et kæmpe udvalg af kufferter, hvor jeg har bestilt den smukkeste lyserøde kuffert der kan indeholde alt hvad jeg skal bruge til 14 dages sommerferie. Det er en hardcase kuffert som gør at mine ting ligger ekstra godt beskyttet, så jeg f.eks. ikke skal være bange for at der går hul på min parfume, eller at mit glattejern bliver beskadiget. Kufferten har 4 spinner hjul, som gør den ekstra nem at køre med og så har den både indbygget lås og ekstremt stærke sikkerhedslynlåse.

Indeni kufferten ligger der fine matchende poser til både sko og vasketøj, som jeg især synes er rart fordi vi kommer til at skulle rejse fra sted til sted. Så kan jeg holde det rene og beskidte tøj adskilt, selvom det skal i samme kuffert.

Tjeklisten:

Jeg laver lister til alt og en pakkeliste er ingen undtagelse. Hvis jeg skulle pakke uden liste ville jeg simpelthen tage alt for meget med, da jeg ville miste overblikket. Risikoen for at glemme vigtige småting er også mindre når man har dannet sig et overblik før man går i gang. Del gerne listen op i nogle overskrifter så du er sikker på at få alt med.

Her ser I min tjekliste:

Pakkeguide til <strong>den perfekte</strong> feriekuffert 2

Outfits:

Når det kommer til tøjet er det altid der jeg kommer til at tage alt for meget med. En god ide er at sammensætte outfits hjemmefra, så man er sikker på at have noget med der passer sammen. Jeg tager altid færrest underdele med og prøver at lade dem være så neutrale som muligt, så de kan mikses med en masse forskellige overdele.

Prøv også at tænk på om det du tager med er noget du ville tage på hvis du var hjemme. Hvis der er noget jeg ikke har fået brugt hele sommeren, kommer jeg nok heller ikke til at bruge det på ferien.

Pakkeguide til <strong>den perfekte</strong> feriekuffert 3

Pakkeguide til <strong>den perfekte</strong> feriekuffert 4

Rejsestørrelser:

Noget af det der virkelig fylder er toiletsagerne. Derfor har jeg forsøgt at skifte nogle af mine produkter ud med rejsestørrelser, da jeg alligevel ikke har behov for at have særligt store mængder med. De fleste produkter fra min hudplejerutine fås i rejsestørrelser fra Dermalogica og så har jeg også købt lidt i Normal, hvor de har et stort udvalg af især shampoo og balsam i rejsestørrelser.

Pakkeguide til <strong>den perfekte</strong> feriekuffert 5

Pakkeguide til <strong>den perfekte</strong> feriekuffert 6

Nu er det vidst bare at få lukket kufferten og stole på at min liste har sørget for at jeg har fået alt med. Heldigvis kan man købe sig til det meste hvis man kommer til at få brug for noget uforudset.

Pakkeguide til <strong>den perfekte</strong> feriekuffert 7

Der kommer til at være stille herinde imens jeg er afsted, men følg med ovre på Instagram, som jeg ikke har tænkt mig at holde “ferie” fra.

 

Del med nogen du holder af
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Interview med Pia fra Hudplejeinstituttet...
Huskøb: Vores proces som førstegangskøbere
Bedre nattesøvn og mere overskud
IKEA Hack: Tv møbel
Vinter garderobe – Baby 1...
Personlige børnebøger: Min Bedste Bog
Opskrift: Sundere bananbrød med skyr
Opskrift: Lækre pølsehorn med skyr