Annonce

Påske søndag og de sidste tanker om god nattesøvn

Indlægget er sponsoreret af Sengespecialisten & Auping.

Nu er mit samarbejde med Sengespecialisten ved at være slut, og jeg synes faktisk vi er kommet ret godt omkring hvad god søvn er; både hvad den gør ved en, hvordan man selv kan optimere den og forrige søndag; hvordan man får valgt den helt rigtige seng.

Det der med at vælge den helt rigtige seng kan især være en udfordring og Sengespecialisten anbefaler derfor, at man afsætter minimum 20 minutter (gerne længere) til at mærke efter om det er den rigtige madras for en. Hvis man alligevel skulle ende med en madras, som man ikke kan vænne sig til, har sengespecialisten en ombytningsret, hvor man kan få byttet sin madras til en anden hårdhed inden for et bestemt antal dage. I vores tilfælde med en Auping seng, var det 90 dage. Det gør altså, at der er god tid til at mærke madrassen efter i sit eget hjem og sikre sig at man får den gode søvn, som er målet med det hele.

Påske søndag og de sidste tanker om <strong>god nattesøvn</strong> 1

Nu har vi jo mest snakket om selve sengen og madrassens betydning for søvnen, men der er også en anden vigtig ting der spiller en stor rolle i, om vi sover godt om natten; nemlig vores hovedpude.

Det er nemlig måden vores hoved hviler på, når vi sover, der er en afgørende faktor i, om vi vågner op med hovedpine og nakkespændinger eller med følelsen af at være frisk og veludhvilet.

For at finde den helt rigtige pude er der flere ting der skal tages stilling til; soveposition (sover du på ryggen, siden eller maven), din skulderbredde, din kropstemperatur under søvn og eventuelle nakke-problemer.

Jeg har i snart 10 år sværget til en Latex pude fra Dunlopillo, som også forhandles hos Sengespecialisten og jeg kan i den grad mærke forskel, når jeg sover hos andre eller er på ferie uden min pude. Den betyder virkelig alverden for min søvn.

Ligesom madrastyper er Sengespecialisten selvfølgelig også eksperter i at vejlede i at finde den helt rigtige pude.

Påske søndag og de sidste tanker om <strong>god nattesøvn</strong> 2

Påske søndag og de sidste tanker om <strong>god nattesøvn</strong> 3

Påske søndag og de sidste tanker om <strong>god nattesøvn</strong> 4

Hvis man alligevel skal ud og investere i ny pude (og evt. dyne) kan jeg anbefale at spørge efter allergivenlige produkter. Næsten en halv million danskere lider af husstøvmideallergi og tallet bliver kun større. Så udover at være god til at lufte ud i soveværelset, kan man altså anskaffe sig allergivenlige puder, dyner og sengetøj for at skabe et bedre miljø.

Påske søndag og de sidste tanker om <strong>god nattesøvn</strong> 5

Nu tror jeg ikke der er så meget mere at sige, andet end at ønske jer en god påskesøndag. Min skal tilbringes lige her, i blødt nattøj, knitrende dyner og med kaffe i hånden.

Jeg håber I er blevet inspirerede til at være mere nysgerrige på jeres søvn. Både på jeres egne søvnvaner og på, hvordan I ligger om natten. Jeg kan hvert fald kun anbefale at optimere især sidstnævnte, hvis ikke det er noget I har tænkt på før. Det gør så meget for ens energi og overskud at man ligger godt om natten og får den rigtige søvn.

Påske søndag og de sidste tanker om <strong>god nattesøvn</strong> 6

Påske søndag og de sidste tanker om <strong>god nattesøvn</strong> 7

Lad mig endelig vide hvis I har nogle spørgsmål til hele forløbet eller I synes der er noget jeg mangler at komme ind på ♥

Det lyserøde hør sengetøj har jeg købt hos Ellos og det er simpelthen så lækkert at sove i.

 

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Anbefaling: Sportstøj og undertøj fra...
Beauty: 2 produkter jeg ikke...
Interiør: Moodings favoritter fra vores...
Den perfekte sofa kombination: Ellis...
Interiør: Nye puder fra Kelim...
Interiør: Smukke plakater fra Desenio
DIY: Kontor detaljer med læderpapir
Aarhus: Lima – Nyt Peruviansk...