Annonce

Opskrift: Granola på pande

DSC01133

DSC01137

Da vi var i Paris fik vi den lækreste granola til morgenmad og det gav mig lyst til at prøve at lave det selv. Det er virkelig simpelt og det smager så lækkert. Perfekt ovenpå en portion vanilje skyr, som vi fik her til morgen.

Opskrift:

Til ca. 6 portioner
1 dl. mandler
2 dl. havregryn
1/2 dl. solsikkekerner
1/2 dl. græskarkerner
2 spsk. honning
1/2 tsk. salt

(Kan selvfølgelig varieres alt efter hvilke kerner og nødder man har)

Hak mandler groft. Varm en stor pande op til fuld varme og kom mandlerne på. Rist dem ca. 1 minut under omrøring. Tilsæt kerner og gryn og rist 5-7 min. indtil græskarkernerne popper. Rør jævnligt.

Tag panden af varmen og fordel honning og salt.

Hæld massen ud på et stykke bagepapir i et tyndt lag og lad det køle af.

Hæld på glas eller server direkte ovenpå din skyr eller youghurt ♥

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Interview med Simone fra AS...
Indretning af børneværelse (og en...
Beauty favoritter i maj
De første billeder fra huset
Interiør: Årets farve 2016 fra...
Sprog 20 måneder – Bekymringer...
Aarhus Brunch Guide
Aarhus Overnatning på Book1 Design...