Opskrift: Granola på pande

DSC01133

DSC01137

Da vi var i Paris fik vi den lækreste granola til morgenmad og det gav mig lyst til at prøve at lave det selv. Det er virkelig simpelt og det smager så lækkert. Perfekt ovenpå en portion vanilje skyr, som vi fik her til morgen.

Opskrift:

Til ca. 6 portioner
1 dl. mandler
2 dl. havregryn
1/2 dl. solsikkekerner
1/2 dl. græskarkerner
2 spsk. honning
1/2 tsk. salt

(Kan selvfølgelig varieres alt efter hvilke kerner og nødder man har)

Hak mandler groft. Varm en stor pande op til fuld varme og kom mandlerne på. Rist dem ca. 1 minut under omrøring. Tilsæt kerner og gryn og rist 5-7 min. indtil græskarkernerne popper. Rør jævnligt.

Tag panden af varmen og fordel honning og salt.

Hæld massen ud på et stykke bagepapir i et tyndt lag og lad det køle af.

Hæld på glas eller server direkte ovenpå din skyr eller youghurt ♥

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Søvnrutiner baby 6-7 måneder: Fra...
DIY guide: Træ terrasse
Om hjemmepasning, planer for bloggen...
Little Unbox – Babypakker på...
Personlige børnebøger: Min Bedste Bog
Aarhus guide: Børnevenlige steder at...
Mini guide til Sønderjylland: ...
Overgangen fra mos til fingermad...
Baby 1 år: Status på...
Vores billedvægge og en oversigt...
Familie fotografering i Aarhus: Efterårsbilleder...
Udskydning af bryllup: Koordinering og...