Opskrift: Granola på pande
Da vi var i Paris fik vi den lækreste granola til morgenmad og det gav mig lyst til at prøve at lave det selv. Det er virkelig simpelt og det smager så lækkert. Perfekt ovenpå en portion vanilje skyr, som vi fik her til morgen.
Opskrift:
Til ca. 6 portioner
1 dl. mandler
2 dl. havregryn
1/2 dl. solsikkekerner
1/2 dl. græskarkerner
2 spsk. honning
1/2 tsk. salt
(Kan selvfølgelig varieres alt efter hvilke kerner og nødder man har)
Hak mandler groft. Varm en stor pande op til fuld varme og kom mandlerne på. Rist dem ca. 1 minut under omrøring. Tilsæt kerner og gryn og rist 5-7 min. indtil græskarkernerne popper. Rør jævnligt.
Tag panden af varmen og fordel honning og salt.
Hæld massen ud på et stykke bagepapir i et tyndt lag og lad det køle af.
Hæld på glas eller server direkte ovenpå din skyr eller youghurt ♥