Ingredienserne er en gave fra Fredsted Te & Kompas Kommunikation
I lørdags fik jeg tilsendt et lille kit med ingredienser til disse lækre blåbærmuffins. De skiller sig ud fra andre opskrifter ved at indeholde te som smagsforstærker. Jeg synes det er en ret sjov ide og jeg måtte selvfølgelig prøve dem med det samme. Disse indeholder altså Fredsteds økologiske blåbær te.
Opskrift til 12 muffins:
200 g. mel
150 g. sukker
Kornene fra 1 vaniljestang
1 tsk. bagepulver
1 knsp. salt
150 g. blødt smør
2 æg
1 dl. mælk
2 breve Fredsted økologiske blåbær te
250 g. friske eller frosne blårbær (Jeg brugte faktisk kun 125 g. friske)
100 g. hakket hvid chokolade
Fremgangsmåde:
Varm mælken op sammen med tebrevene, og lad blandingen trække i 5 min. Kassér herefter tebrevene.
Tænd ovnen på 200 grader. Bland de tørre ingredienser sammen og tilsæt herefter smør, æg og mælk. Rør indtil dejen er jævn.
Rør halvdelen af blåbærrene i dejen sammen med den hakkede hvide chokolade. Fordel dejen i 12 muffinforme. Fordel de resterende bær i formene og pres dem let ned i dejen.
Bages midt i ovnen i ca. 20 min.
De er SÅ lækre og selvom der i den originale opskrift står EVENTUELT HVID CHOKOLADE, så vil jeg altså mene det er et must. De små smeltede stykker gir’ en helt fantastisk smag sammen med blåbærrene 🙂
I kan finde flere opskrifter der indeholder te på app’en Fredsted Te. F.eks. Macarons med skovbær te ♥