Annonce

Om vores forlovelse og tanker om bryllupsplaner

Skulle vi aldrig lige snakke lidt om, at Casper friede til mig imens vi var på Bali. Jeg har jo offentliggjort forlovelsen på Instagram for noget tid siden, men jeg kunne se at flere af jer klikkede jer direkte videre fra opslaget og ind på bloggen. Måske for at se om der stod lidt mere om det herinde? Det kommer der så nu.

Om vores <strong>forlovelse</strong> og tanker om bryllupsplaner 1

Havde jeg set det komme?

Lidt. Vi har været kærester i snart 7 år og selvom forlovelsen slet ikke var aftalt, så har vi snakket om, at vi begge to gerne ville giftes på et tidspunkt. Derudover så er Bali vores første lange ferie (udover storbyferier) i meget lang tid og det ville da være oplagt at gøre det der, hvis han i forvejen havde lyst til at stille det store spørgsmål.

Blev jeg overrasket da det skete?

Meget. Det var dag 5 på vores ferie og det var den sidste aften vi var på The Alena resort, som klart var det lækreste (og mest romantiske) af de hoteller vi skulle bo på. Vi havde fået drinks ved poolen, spist lækker middag i restauranten og resten af aftenen blev brugt på karbad og at nyde det sidste af stemingen fra vores altan. Klokken blev vidst midnat før vi gik i seng, og først der, på hotelsengen hvor jeg troede jeg skulle til at sove, rejste Casper sig op på knæ. Han sagde en masse søde ord, som jeg kun kan huske essensen af nu, og spurgte derefter om jeg ville gifte mig med ham. Samtidig tog han den smukkeste ring frem, som han havde haft med hele vejen fra Danmark.

Om vores <strong>forlovelse</strong> og tanker om bryllupsplaner 2

Om vores <strong>forlovelse</strong> og tanker om bryllupsplaner 3

Det blev selvfølgelig et kæmpe JA.

Vi havde virkelig svært ved at sove den nat, da vi selvfølgelig lå og tænkte på forlovelsen og hvad der nu skulle ske fremover. Jeg skulle selvfølgelig også have alle detaljerne om, hvad han havde tænkt op til, hvornår ringen var købt, hvor meget det var planlagt osv. Det viste sig at ringen havde brændt i lommen af flere omgange, da han blev ved med at vente på det helt perfekte øjeblik. Til sidst gjorde han det bare, og jeg tror at sådan et øjeblik vil fremstå perfekt uanset, så længe det er med den helt rette.

Om vores <strong>forlovelse</strong> og tanker om bryllupsplaner 4

Hvad med ringen?

Ringen faldt heldigvis lige i min smag. Den er lavet af Anders fra Handcrafted CPH, hvor Casper også tidligere har købt en halskæde til mig. Ringen er i massiv guld, med en morganit sten i midten som er svag lyserød og to diamanter på hver side. Inden i har han fået indgraveret en personlig tekst.

Den var lidt for stor, så jeg har faktisk måttet undvære den i et par uger, da den skulle gøres mindre, men nu er den tilbage på min finger for good.

Om vores <strong>forlovelse</strong> og tanker om bryllupsplaner 5

Hvad så nu?

Dét spørgsmål har vi fået virkelig mange gange efter at vi har offentliggjort forlovelsen, hvilket vi faktisk slet ikke var forberedte på. Vi har på ingen måde sat en dato og har faktisk også været i tvivl om hvorvidt der skulle holdes et reelt bryllup. Vi har talt meget om rådhuset, måske en god middag for vores forældre og søskende og så ellers bruge pengene på en lækker bryllupsrejse. MEN. Jo mere der bliver snakket om det, des mere kan jeg mærke at jeg måske alligevel gerne vil have et “rigtigt” bryllup.

Dog er der lige et huskøb og en indflytning i 2019, som kommer til at fylde rigtig meget, både mentalt og økonomisk. Så vi har talt lidt om først at begynde planlægningen når vi er flyttet ind og først der beslutte, ud fra budget osv, hvilket bryllup vi ønsker. Hvis det bliver en større fest bliver det nok først i 2020, da vores økonomi lige skal kunne følge med.

Jeg er allerede gået i gang med at finde lidt inspiration på især Pinterest, og lige nu drømmer jeg om en uformel fest i en gammel rustik lade, med langborde og tag-selv, cocktail bar og fest til langt ud på natten. Men nu må vi se. Hvis I kender til en gammel lade som lejes ud til fester, så må I endelig ikke holde jer tilbage med at skrive. Jeg kender kun et sted i Sønderjylland, hvor jeg kommer fra, men jeg tror helst vi vil holde festen tæt på Aarhus.

Jeg håber hvert fald at I har lyst til at følge med ♥ Måske I har et godt bud på et hashtag til dagen? Man skal jo starte et sted.

Læs også: Huskøb: Handlen er godkendt som endelig

 

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Tips til at spare penge...
Løb: Garmin Forerunner 235 anbefaling
REJSE GUIDE – PARIS
Boligreportage – Artikel fra iBoligen...
Et sjældent outfit, en snak...
Glimt fra kandidatfesten/havefesten
Stue: Sådan får du tv’et...
Aarhus: Café Fika