Interiør: Teak vægreol – mit seneste loppefund

DSC01386

DSC01396

sponsoreret


Se hvad vi har købt til stuen! Sidst jeg var i Sønderjylland hos mine forældre, besøgte jeg min yndlings loppebiks i Tønder og faldt over et lignende reolsystem. Desværre var det alt for stort og sælgeren ville ikke dele det op. Derfor gik jeg på jagt på dba og Instagram. Faktisk endte jeg med at købe reolen af samme sælger, som jeg købte messinglampen af. Nemlig @lusoglopper som både sælger på Instagram og dba. Hvis man er til retro kan jeg varmt anbefale at følge med hos hende, da hun sælger rigtig mange fine ting.

DSC01391

DSC01384

Vi manglede en skrivebordsplads, og hylden her er ret perfekt til formålet, da den ikke fylder alt for meget, som mange andre skriveborde ville gøre. Nu mangler jeg selvfølgelig bare at købe lidt dimserier så vi kan få den helt perfekte kontorplads 😉 Bl.a. har jeg kigget en del på forskellige brugte kontorstole.

DSC01395

DSC01398

Hvad synes I om det? 🙂

Del med nogen du holder af
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Tjekliste: Mine musthaves til baby...
Graviditet: Skønheds produkter og behandlinger
Søvnhjul – Sådan har vi...
Huskøb: Vores proces som 2....
Vinter garderobe – Baby 1...
Vuggemotor til slyngevuggen – Vores...
Kosttilskud jeg tager imens jeg...
Interview: Frivillig i Afrika