Interiør: Favoritter fra Specktrum i vores stue

Reklame for Specktrum.

Jeg har samlet mine favoritter fra det danske interiør brand Specktrum i indlægget her. Vi har efterhånden en del forskellige ting derfra, da deres kollektion falder lige i min smag. Derudover så elsker jeg at de har så gennemført et univers. Deres materiale og billeder er så smukke og deres kollektion hænger bare virkelig godt sammen.

Interiør: Favoritter fra <strong>Specktrum</strong> i vores stue 1

Interiør: Favoritter fra <strong>Specktrum</strong> i vores stue 2

Nu hvor der er så mørkt om eftermiddagen, og især om aftenen, så elsker jeg at tænde stearinlys for at skabe lidt ekstra hygge. Min seneste tilføjelse af lysestager er disse farverige krystalstager. De fås i flere varianter og farver og jeg synes de er noget af det smukkeste. Jeg havde virkelig svært ved at vælge imellem de lyserøde og de orange, men jeg gik med disse for at tilføje lidt flere efterårs toner i stuen.

Single Amber, Twin Amber/Dark Blue, Couple Amber/Clear

Interiør: Favoritter fra <strong>Specktrum</strong> i vores stue 3

En af de første ting jeg faldt for fra Specktrum var faktisk deres “Ball table lamp“. Jeg er så vild med røgfarvet glas, og sammen med den industrielle fod giver den bare noget helt specielt til vores stue. Den fås også som gulvlampe og pendler, hvor jeg især drømmer om at hænge flere af sidstnævnte samlet i et hjørne, når vi engang flytter.

Interiør: Favoritter fra <strong>Specktrum</strong> i vores stue 4

Interiør: Favoritter fra <strong>Specktrum</strong> i vores stue 5

Over vores sofa hænger dette fine Harlequin spejl. Jeg elsker hvordan det reflekterer vores mange planter lige meget hvilken vinkel man kigger ind i det på. Virkelig dekorativt. Billederne snyder lidt, da man ikke rigtig kan se at spejlet har en smuk bronzefarvet tone.

Interiør: Favoritter fra <strong>Specktrum</strong> i vores stue 6

Interiør: Favoritter fra <strong>Specktrum</strong> i vores stue 7

I er flere der har spurgt ind til hvor tingene kan købes. Specktrum har desværre ikke deres egen webshop, men på deres hjemmeside er der en lang forhandler liste. Derudover har Moodings fået en del af deres ting i sortiment, hvilket også er den webshop jeg har linket til.

Interiør: Favoritter fra <strong>Specktrum</strong> i vores stue 8

En sidste ting jeg lige vil fremhæve er disse vanvittigt smukke skåle. De fås i fire forskellige farver og alle skåle er unikke, hvilket bare gør dem endnu finere. De er altså perfekte til en Insta-venlig morgenmad, som f.eks. en smoothiebowl.

Interiør: Favoritter fra <strong>Specktrum</strong> i vores stue 9

Interiør: Favoritter fra <strong>Specktrum</strong> i vores stue 10

Jeg glæder mig virkelig til at følge Specktrum i fremtiden og se hvad de ellers kommer med. Hvis I også vil følge dem, kan I finde dem på Instagram under @Specktrum_dk.

 

Del med nogen du holder af
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Aarhus Spiseguide: Restaurant og café...
Udskydning af bryllup: Koordinering og...
Interiør: Boligreportage fra vores lejlighed...
IKEA Duktig legekøkken hack
IKEA HACK: DIY guide til...
3 steps til rengøring og...
Legetøj og aktiviteter til en...
DIY puslebord: IKEA Ivar hack...