Quantcast

Interiør: Mit seneste genbrugsfund er en Teaktræs Skænk

 photo DSC_0086_zps1344c0b8.jpg

Se lige hvad jeg har købt. Et kæmpe skrummel af et møbel, og jeg elsker det! Jeg har længe været på udkig efter en skænk i teak træ. Jeg synes det ser så lækkert ud, når man sætter dem sammen med mere moderne møbler og nips. Det var min veninde der havde set den i Kirkens Korshær på Grenåvej, og jeg kørte fluks ud og så på den. De havde lukket på det tidspunkt, men heldigvis stod den der stadig to dage efter, da jeg havde tid til at hente den.

Hvad synes I om den? Jeg tror jeg kommer til at elske den endnu højere når lugten af “gammelt menneske” forlader min stue. Sådan nogle gamle genbrugs møbler kan altså virkelig lugte underligt 😉

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
MODU – Legetøj til aktiv...
Little Unbox – Månedlige overraskelser...
Sønderjylland: Gode genbrugsbutikker og tips...
Mælkefri kost og refluks
Mine mål og drømme for...
Aarhus guide: Børnevenlige steder at...
IKEA Duktig legekøkken hack
Weekend ophold nær Aarhus: Langhoff...
Legetøj og aktiviteter til en...
Pizza på grill – Opskrifter...
10 ting du kan gøre...
4 måneder som mor til...