Interiør: IKEA Årgang Sofa

 photo DSC_1015_zps21d27cfc.jpg

 photo DSC_1021_zps3ed199ca.jpg

 photo DSC_1018_zps81de8c89.jpg

Vil lige vise jer vores nye sofa og puder. (Ny sofa kræver nye puder). Jeg var blevet lidt træt af vores gamle sofa, og da IKEA kom med nyheden om, at der ville komme en ny kollektion ved navn Årgang, som er en reproduktion af tidligere IKEA møbler fra 1950’erne, var jeg vild efter at få fingrene i den. Dagen den udkom skulle jeg på arbejde, og da den kun ville komme i begrænset antal, var der ikke andet at gøre, end at lokke min kæreste til at stå klar da de åbnede.
Selvom sofaen ikke er en flyder som den gamle, så er jeg virkelig tilfreds med den. Den er ikke nær så stor, hvilket gør at den passer meget bedre ind i vores lejlighed. Min kæreste har også godkendt den til både fifa og VM 😉 Hvad synes I om den? 🙂

Del med nogen du holder af
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

14 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Podcast anbefaling: Martiny Podcast
Garderobe: Et kig på mine...
Dåbsgave ide: Jane Kønig Lovetag
Gimm Larsen 180620 – Vores...
Vores valg af trægulv fra...
REJSE GUIDE – AMSTERDAM
Interiør: Teak vægreol – mit...
Vuggemotor til slyngevuggen – Vores...