Nespresso på job

Indlægget indeholder reklame.

Vi har endelig fået opgraderet vores kaffe maskine i butikken. Når man tilbringer en del tid der, er det altså ret vigtigt at kaffen er i orden. Er I ikke enige? Jeg har arbejdet et sted hvor vi drak Instant kaffe og det bliver man altså lidt træt af i længden. Jeg gjorde hvert fald og endte ofte med at købe kaffe i den nærmeste café. Ikke særlig økonomisk.

Nu skiftes min kollega og jeg altid til at købe kapsler, hvilket jeg faktisk også har været vant til fra tidligere jobs. På psyk splejsede vi i stedet om en maskine og så tog vi hver især kapsler med, da vi var for mange til at kunne holde styr på hvis tur det var til at købe. Begge dele har fungeret virkelig godt.

<strong>Nespresso</strong> på job 1

<strong>Nespresso</strong> på job 2

Jeg vil lige introducere jer for vores nye maskine, da jeg synes den er et virkelig godt alternativ til den vi selv har derhjemme. Det er en Prodigio & Milk (lige nu er der rabat på den, så man sparer 600,- + får 50 kapsler med i købet).

Maskinen er med bluetooth tilkobling, så man kan styre en masse ting fra sin telefon eller tablet. På den måde kan man planlægge sin kaffebrygning til et bestemt tidspunkt.

Den smarteste feature er, at app´en kommer med en advarsel hvis vandstanden er for lav eller hvis maskinen trænger til afkalkning. Det er især smart når vi har den på arbejdet, hvor det kan være svært at holde styr på, hvem der har afkalket og hvornår. Især her i Aarhus hvor vandet er så kalkholdigt at man virkelig skal passe på sin maskine.

Der er mælkeskummer på siden, som både kan skumme kold og varm mælk. Den har vi faktisk også hjemme fra en tidligere maskine og den er jeg så glad for.

<strong>Nespresso</strong> på job 3

I kan finde det store udvalg af maskiner på Nespressos hjemmeside, hvor der er virkelig mange gode kampagne priser lige nu.

 

Del med nogen du holder af
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Sommerhus med baby 9 måneder...
Løb: Garmin Forerunner 235 anbefaling
Forberedelser til kandidatfest/havefest
Om vores forlovelse og tanker...
Opskrift: Lækre hjemmelavede Gourmet Hotdogs
Huskøb: Tanker om huskøb, boliglån...
HUSKØB: Toilet og bad –...
Musikhuset Aarhus: 3 forestillinger jeg...