I forgårs havde jeg to veninder på besøg til tapas. En ret jeg elsker at lave når jeg skal have gæster, da man kan forberede stort set alt i forvejen, og så er det hyggeligt at man kan sidde og spise de små retter over længere tid. Før sværgede jeg altid til det færdige tapas bræt fra Delíen i Jægergaardsgade, men efter at de har lavet deres koncept om til et pizzaria, har jeg købt min tapas hos Dania på Frederiks Allé. Der bestiller jeg dog aldrig deres færdige tapas bræt, men går i stedet bare ind på dagen og får dem til at skære noget forskelligt ost og pølse. Det er nemlig en del billigere. De har også diverse tapenader, som jeg pga. hovedpine ikke orkede at lave selv i tirsdags, så jeg købte derfor en basilikums pesto og en haidari. Dertil havde jeg lavet lækre sprøde saltmandler, dadler i baconsvøb, syltede valnødder (som smager fantastisk sammen med ost) og så havde jeg købt brød samt chiabatta som jeg smurte med olie og ristede i ovnen.
Der blev også lavet et par cocktails – Aperol Spritz inden maden og Cosmopolitans efter ♥