Quantcast

Núnoo Tasker: Hvad kan de forskellige tasker indeholde

 

Indeholder reklame.

Jeg får ofte en del spørgsmål til mine skønne tasker fra Núnoo og tænkte derfor det var oplagt at lave et indlæg med min samling, hvor jeg vil skrive lidt om de forskellige modeller. Det falder netop sammen med at jeg senere på ugen skal til event med pigerne fra Núnoo, hvor jeg skal se nærmere på deres nyeste kollektion. Den kommer til salg til marts og så vidt jeg ved er der flere gengangere af modellerne, men i nye farver og materialer. Jeg skal selvfølgelig nok tage en masse billeder så I også kan se ♥

dsc03320

Min første Núnoo taske var Alimakka tasken i lyserød. Når I spørger hvilken af mine tasker der er favoritten svarer jeg altid denne. Det er nemlig sådan en mellem størrelse, som man kan bruge til det meste. Jeg bruger den som min hverdags taske når jeg skal på arbejde, da den sagtens kan indeholde en madpakke, en vandflaske og så alle de andre ting man har i en håndtaske. Den har både en kort rem og en lang crossover rem, hvilket gør den super praktisk hvis man f.eks. skal cykle med den. De små rum yderst er perfekte til at holde styr på alle de små ting, som læbepomade, rejsekort osv. I det store rum er der en lille lomme til mobilen, og min iPhone 7+ passer perfekt der i.

dsc03329

Stine tasken er lillesøsteren til Alimakkaen. Den har de samme rum men er en del mindre. Den kan rumme det mest nødvendige som pung, lidt makeup, mobil osv og jeg bruger den derfor de dage hvor jeg f.eks. ikke skal have plads til en madpakke. Den har en enkelt lang rem og fungerer dermed som en crossover taske.

dsc03326

Mille tasken i ruskind. Mine første ruskinds taske, men bestemt ikke den sidste. Jeg synes det er det smukkeste materiale. Denne er en del større end de to foregående. Den bruger jeg når jeg skal have min computer med. Den har nemlig et stort rum som både kan indeholde computer, bøger, madpakke osv hvilket gør den perfekt som arbejds/skole taske. Derudover har den 4 små rum yderst, som igen er perfekte til at holde styr på alle ens småting. Den har en lang rem, som kan reguleres og som også kan tages helt af, hvis man kun ønsker de to remme øverst.

Jeg håber I kan bruge indlægget, hvis I går og overvejer en Núnoo taske. Jeg elsker alle mine, så jeg kan hvert fald varmt anbefale dem.

Hvilken er mon jeres favorit? ♥

 

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Drenge garderoben – Favorit webshops...
Søskendevogn: Bugaboo Donkey Duo 3
Legetøj og aktiviteter – Baby...
Familie fotografering i Aarhus: Efterårsbilleder...
Indretning af børneværelse (og en...
Graviditets dagbog: April baby
Sommerhus med baby 9 måneder...
Søskendevogn: Bugaboo Donkey Duo 3...
Little Unbox – Babypakker på...
Min fødselsberetning – En ukompliceret...
2 år: Søvn, putteritualer og...
Sprog 20 måneder – Bekymringer...