Musikhuset Aarhus: 3 forestillinger jeg glæder mig til i 2018

Indlægget indeholder reklame.

Hvis der er noget underholdning jeg elsker så er det at se musicals og teaterstykker. Jeg har set flere på mine rejser til London, men så langt behøver man jo slet ikke, for at se nogle virkelig gode stykker. Musikhuset i Aarhus har som altid virkelig mange spændende ting i kalenderen og der er især 3 forestillinger som jeg glæder mig rigtig meget til at opleve i år.

Musikhuset Aarhus: <strong>3 forestillinger</strong> jeg glæder mig til i 2018 1

Den første er Seebach musicalen som allerede kører nu og som har fået virkelig gode anmeldelser. Den giver et indblik i popmusikkens verden med udgangspunkt i far og søn; Tommy og Rasmus, gennem alle deres store hits. Musikhuset skriver: “Det er en fortælling om popularitet og kritik, om legen og alvoren, om drømme og nederlag, om at mødes og skilles, om det at være sin egen og om den arv, der altid vil følge os”.

Find billetter til Seebach Musical her.

Musikhuset Aarhus: <strong>3 forestillinger</strong> jeg glæder mig til i 2018 2

Den næste går ud til alle SKAM fans. Hold nu op hvor jeg savner den serie altså. Heldigvis kommer den i teaterversion i Musikhuset til november. Jeg glæder mig så meget til et gensyn med karaktererne Eva, Noora, Vilde, Sana, Chris, William, Jonas og Isak.

Find billetter til SKAM teaterforestillingen her.

Musikhuset Aarhus: <strong>3 forestillinger</strong> jeg glæder mig til i 2018 3

Den sidste jeg vil nævne er Skønheden og udyret som kommer til december. Det er ikke så lang tid siden at jeg så filmen i biografen, så selve historien er opfrisket, men jeg glæder mig virkelig til at opleve den som filmkoncert, hvor Aarhus Symfoniorkester, et stort kor og solosangere går live på scenen, imens filmen spilles. Sådan har jeg ikke prøvet at se film før, så det bliver altså spændende.

Find billetter til Skønheden og Udyret her.

Har I planer om at skulle ind og se noget i løbet af året? ♥

 

Del med nogen du holder af
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Interiør: Indretning af vores gårdhave
Aarhus: Karma Sushi
Aarhus Spiseguide: Restaurant og café...
Opskrift: Sunde og lækre bananvafler
Hotel anbefaling Amsterdam: Sweets Hotel
Den perfekte sofa kombination: Ellis...
B. Copenhagen – Nye favoritter...
Guide: Maling af møbler og...