Annonce

Planter: Monstera tips

Monstera planten står efterhånden rundt omkring i de fleste hjem og jeg forstår godt hvorfor den er så populær. Den kan vokse sig gigantisk og er næsten et helt kunstværk i sig selv, med de store hullede blade.

Jeg får en del spørgsmål til mine planter, så nu genudgiver jeg lige indlægget her, som er havnet i min sidebar under mest populære indlæg.

Monstera planten kan nemt blive overvandet, så jeg lader altid jorden tørre ud mellem vandingerne. Jeg gir min vand ca. en gang om ugen. Den skal helst ikke stå i direkte sollys, men har heller ikke godt af at stå i et helt mørkt hjørne, så en mellemting vil være godt. Dog kan man engang i mellem stille den i direkte sollys for at fremskynde flere huller i bladene.

Efterhånden som den vokser sig stor får den brug for noget støtte, for at den ikke vælter ud til siderne. Jeg har et par blomster pinde i min så den kan vokse op ad, men det aller bedste man kan gøre, er at sætte en mos omviklet pind i midten, da planten naturligt vil søge ind til den.

dsc04510

Hvis du rigtig vil forkæle din Monstera kan du engang imellem sætte den ud i brusekabinen og bruse den over med vand. Det er både praktisk da planten kan samle en del støv til sig, men den har også rigtig godt af det. Alternativt kan man købe en lille forstøver og jævnligt spraye bladene med vand.

dsc04506

Læs hvor jeg køber mine planter:

Planter på Budget
Planter på Budget #2

 

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Interiør: De smukkeste messing stager
Min favorit strand i Aarhus...
Legetøj og aktiviteter – Baby...
Interiør: Moodings favoritter fra vores...
Interview med Simone fra AS...
Serier jeg ser for tiden...
Huskøb: Vores proces som 2....
KBH: Madklubbens nye restaurant Bazaar