Mine mål og drømme for 2020 (og en opfølgning på 2019)

Godt nytår allesammen. Jeg håber I er kommet godt ind i det nye år. Vi havde en hyggelig aften med vores naboer og deres 3 uger gamle dreng. Ebbe kom i seng kl. 21 og vi så fyrværkeri inde fra huset, imens vi spiste kransekage og drak bobler. Helt perfekt, stille og rolig aften som børnefamilier.

Nu hvor vi er sprunget ind i et nyt år, vil jeg traditionen tro, kigge tilbage på året der er gået. Der skal evalueres lidt på de mål og drømme jeg havde for året, og så skal der sættes nye mål.

Læs også: DEN ULTIMATIVE GUIDE: SÅDAN STARTER DU EN BLOG

Opfølgning på mine mål for 2019

Passe bedre på min krop

Åh det her punkt. Det er med hvert år, og jeg er stadig så dårlig til det. Men selvom jeg har været gravid første halvdel af 2019, så har jeg alligevel forsøgt at have fokus på at få mig rørt hver dag. Nu er jeg også lige så stille begyndt at løbe igen, hvilket jeg håber bliver en fast del af min hverdag i 2020.

Ift. kost er vi egentlig blevet ret gode til at lave madplaner og vi forsøger at leve sundt og varieret. Vi handler ind hos Nemlig hver uge, og undgår på den måde en masse impulskøb.

Næste step må være at få styrket min krop. Det kan virkelig mærkes at jeg bærer så meget rundt på Ebbe, så både ryg og skuldre er så ømme. Vil gerne igang med noget yoga herhjemme igen.

Bruge mere tid med venner, veninder og familie

Jeg føler at jeg har set min familie mere i løbet af 2019, end de øvrige år. Sikkert også fordi vi har fået bil og på den måde, nemmere kan køre til Sønderjylland. Til gengæld er vi flyttet længere væk fra vores venner og veninder, så det punkt skal der helt sikkert arbejdes noget mere på. Der skal mere planlægning til nu, hvor vi ikke længere bor inde i Aarhus.

Lave flere kvalitets indlæg til bloggen

Nu må jeg se om I er enige, men det her punkt har jeg arbejdet ret så intensivt med i løbet af året. Gamle indlæg er blevet slettet eller opdateret, og der er stort set kun blevet skrevet indlæg, som har en lang levetid. Ingen “dagbogs indlæg”, hvis det giver mening. Det gør måske også at bloggen ikke er så personlig længere – men den del håber jeg til gengæld, at I føler I får på min Instagram profil. Men kom endelig med feed-back på det punkt.

Acceptere at jeg har brug for mig-tid

“Jeg vil gerne være bedre til at hvile i, at det er okay at have brug for at være hjemme og gå glip af nogle ting”. Det synes jeg faktisk at jeg er blevet rigtig god til. Måske fordi jeg kan gemme mig herude i forstaden og ikke behøver en undskyldning, for ikke at dukke op til ting. Jeg har skåret rigtig mange sociale arrangementer fra det sidste års tid, og kun sagt ja til de ting jeg virkelig har haft lyst til.

Gøre mere af det jeg elsker

Endnu flere oplevelser – det har der faktisk ikke været så meget af i 2019 og jeg undskylder det lidt med min graviditet. Jeg var til en enkelt koncert imens jeg var gravid og det var bare ikke det samme med en stor babybule, som skulle beskyttes, en træt og øm krop og en helt ædru tilstand. Derfor var jeg heller ikke på årets Northside Festival, hvilket jeg ellers også havde haft planer om. Men vi har været på mini-ferie i Malmø og så synes jeg egentlig også, at vi har været gode til at komme ud at spise, selv efter vi har fået Ebbe.

Samarbejde med endnu flere seje virksomheder

Det har været et spændende år med bloggen og jeg har haft nogle gode og relevante kampagner, som jeg også har en fornemmelse af, at I har fået en masse godt ud af. Især to længerevarende kampagner med Dyrup, har præget mine kanaler. Det har været så sjovt at skabe forandring i huset og samtidig lave kreativt indhold til jer.

Mine <strong>mål og drømme</strong> for 2020 (og en opfølgning på 2019) 1

Mål og drømme for 2020

Udvikle min blog og Instagram

Punktet her starter allerede fra i dag. Jeg har nemlig fra 1. januar opsagt min kontrakt hos mit gamle bureau, og er nu en del af Boom Agency. Det betyder at jeg har fået en ny agent og at jeg nu har Danica, Michelle, Mette Helena og Jasmin som kolleger. Jeg tror og håber at det blir et spændende år og at der kommer til at være nogle spændende samarbejder. Jeg ved endnu ikke hvilke af mine længerevarende samarbejder der kommer til at forstætte i det nye år, men det bliver der snart lagt en plan for.

Prioritere kæreste tid

Efter vi er blevet forældre har det været svært at klemme decideret kæreste tid ind i kalenderen. Det er selvfølgelig også fordi at Ebbe ikke bliver passet af andre endnu, men det behøver slet ikke være tid uden ham eller uden for huset. Det kunne også bare være at gøre lidt ekstra ud af hverdagen engang imellem. Det har vi aftalt at have mere fokus på.

Balancere arbejde og hjemmepasning

Om bare 5 måneder slutter min barsel, eller det vil sige min deltidsbarsel. Jeg har jo ikke været på barsel på fuldtid, fordi jeg har kørt kampagner på blog og Instagram sideløbende. Men til maj skal vi finde ud af hvad der skal ske. Om jeg kan fortsætte med at leve af bloggen, om Ebbe skal i institution, om jeg skal finde et deltidsjob ved siden af.

Drømmen er at jeg har Ebbe hjemme yderligere et år, før han skal starte i institution. Hvis det lykkes bliver det noget med at arbejde når han sover, om aftenerne og i weekenderne, da vågentimerne skal bruges på ham. Jeg skal have undersøgt hvad der er af aktiviteter vi kan lave i lokalområdet og om der f.eks. er andre der hjemmepasser, som vi kan mødes med, en gang om ugen. Det er et punkt jeg glæder mig til at få styr på, da det selvfølgelig fylder en del.

Bryllup og navgivningsfest

Oprindeligt havde vi tænkt at vi skulle giftes i 2019, da Casper friede til mig tilbage i september 2018. Men den deadline nåede vi altså ikke. Så det bliver i 2020 i stedet for.

D. 04-04-2020. Vi er i fuld gang med planlægning af både bryllup og navngivningsfest, da vi kombinerer de to ting. Der er mange ting at holde styr på og ikke særlig meget tid, men den anden dag fik vi sendt “save the date” invitationer ud. Så er der lidt mindre pres på resten.

Boligreportage

Jeg har udskudt og udskudt en boligreportage, som skal laves i vores hus. Det er som om der blir ved med at være ting jeg gerne lige vil have lavet, før der skal tages billeder til et magasin. Men nu er datoen sat. Så må jeg blive færdig med mine hængepartier inden.

Tænke mere over forbrug

Jeg vil gerne forsøge at forbruge mindre i det nye år. Vi er begyndt at købe mere brugt til Ebbe. Både tøj og legetøj når han mangler. Men der kunne sagtens skæres mere ned på nye ting, så det vil jeg prøve at arbejde på. Både til ham og til mig selv.

Har I tænkt over nogle mål, drømme eller deciderede nytårsforsæt for 2020?

Billeder er taget af Niloka.

Del med nogen du holder af
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Interiør: Ny billedvæg i stuen
Gimm Larsen 180620 – Vores...
Spisebord efter mål – Bordplade...
Opskrift: Lækre pølsehorn med skyr
Aarhus – København på 45...
Aarhus: Pho C&P Vietnamesisk Street...
Interiør: Mit seneste loppefund er...
Guide: Maling af møbler og...