Annonce

Mine mål og drømme for 2018

Et nyt år er en oplagt mulighed for at starte på en frisk, eller hvert fald for at stoppe op og reflektere over, hvad man gerne gerne vil opnå eller måske lave om på. Det har jeg selvfølgelig også gjort mig nogle tanker omkring.

I 2018 vil jeg gerne:

Mine <strong>mål og drømme</strong> for 2018 1

Være bedre til at passe på min krop. Både den fysiske og psykiske del. Det er vidst sådan et punkt der er på de flestes nytårs forsæt, men jeg har døjet med en løbeskade i over et år, og i stedet for at blive ved med at ærgre mig over at jeg ikke kan løbe, vil jeg starte til yoga og på den måde styrke min krop. Jeg tror at det udover at være godt for min fysiske form også kan gavne mig psykisk og måske endda have en effekt på min migræne.

Blive endnu bedre til at sige fra. Jeg synes at jeg med alderen er blevet bedre til at sige fra til ting jeg egentlig ikke har lyst til, selvom der måske er en udefrakommende forventning til mig. Dog vil jeg gerne blive endnu bedre til at tænke på mig selv og ikke på hvad andre tænker.

Købe mere kvalitet. Jeg vil gerne blive bedre til at købe nogle mere langtids holdbare løsninger. Det gælder egentlig både inden for tøj og bolig. Jeg vil have fokus på lækre basis ting til garderoben og klassiske og tidsløse møbler til indretningen.

Mine <strong>mål og drømme</strong> for 2018 2

Flytte i noget større. Casper og jeg drømmer begge om at købe vores egen lejlighed eller rækkehus. Vi vil gerne eje noget som vi kan sætte vores eget præg på og vi håber at 2018 bliver året hvor drømmen går i opfyldelse. Jeg trænger virkelig til at have nogle indretnings projekter at gå i krig med.

Udvikle bloggen. Det er selvfølgelig noget jeg arbejder på konstant, men lige nu er arbejdet med bloggen det der virkelig giver mening i min hverdag og jeg håber sådan, at jeg kan fortsætte med kun at arbejde deltid ved siden af, og dermed have tiden og overskuddet til at lave gennemarbejdet indhold herinde.

Bruge mere tid med mine venner, veninder og familie. Den her burde være ret simpel, for jeg elsker jo at være sammen med dem. Alligevel synes jeg ofte der går alt for lang tid imellem. Jeg vil prøve at blive bedre til selv at opsøge det.

Mine <strong>mål og drømme</strong> for 2018 3

Finde (deltids) drømmejobbet. Som sagt er bloggen jo mit drømmejob, men jeg har brug for at have nogle timer ved siden af og jeg håber virkelig at 2018 er året hvor der kommer lidt ro på den front. Jeg havde 3 jobskift i 2017, hvilket er lidt for meget når man som jeg, godt kan lide at der er lidt struktur og ro på tilværelsen.

Rejse noget mere. De seneste to år har Casper og jeg holdt vores sommerferie i Danmark, så vi lider begge af en smule rejsefeber. Vi har selvfølgelig været på forskellige storbyferier i løbet af de to år, men forlængede weekend ture dækker altså ikke helt vores rejselyst. Jeg drømmer blandt andet om at besøge Bali, Marrakech og USA. Altså ikke lige alle sammen i år, det kræver vidst at jeg vinder i Lotto.

Lave madplaner (igen). Vi har tidligere haft så gode oplevelser med at lave madplaner. Det hjælper os med at leve sundere og det sparer os for en masse penge og ikke mindst frustrationer over hvad vi skal have at spise. Jeg elsker når det er planlagt og der er handlet ind til hele ugen.

Mine <strong>mål og drømme</strong> for 2018 4

Deltage i mindst 1 festival. Jeg plejer altid at være på Northside Festival og jeg håber bestemt også at jeg skal afsted i år. Hvert år tænker jeg at jeg burde tage afsted på nogle flere, for jeg elsker alt ved festival livet. Hvis ikke økonomien tillader flere har jeg heldigvis et par koncerter at kunne se frem til. Jeg skal nemlig både til Saveus og Nephew koncert i år.

Blive endnu bedre til at prioritere min tid. Jeg vil gerne arbejde mere på min “work-life balance”. Jeg har lidt svært ved det med at man aldrig rigtig har fri som selvstændig. Altså jeg elsker det jo, men jeg tror jeg skal blive bedre til at arbejde når jeg arbejder og holde fri når jeg holder fri. Så det ikke bliver blandet for meget sammen. Ellers kan man hurtigt komme til at føle, at man altid lige har noget man burde lave.

Har I mon sat jer nogle mål for 2018? Eller tænkt over nogle drømme I vil arbejde hen imod?

Den fine Atelier Aarhus kalender kan købes her (reklamelink).

 

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Valentins date med Moët og...
Aarhus – København på 45...
Søvnhjul – Sådan har vi...
Interiør: Årets farve 2016 fra...
Interiør: Vores lejlighed er i...
Aarhus: Brunch hos Greenilicious i...
Interview: Frivillig i Afrika
Huskøb: Handlen er godkendt som...