Quantcast

Mine kosttilskud

Indlægget indeholder reklame.

I dag skal det handle lidt om de kosttilskud jeg indtager hver eneste dag. Jeg har skrevet lidt om dem før i forbindelse med en giveaway, og jeg gav også en kort gennemgang på min story i sidste uge, da jeg lige havde bestilt lidt nye produkter. Men nu tænkte jeg at jeg ville samle det hele i indlægget her.

Mine <strong>kosttilskud</strong> 1

Alle mine kosttilskud og vitaminer er fra Biosym. Jeg har prøvet lidt forskellige mærker gennem årene (jeg har altid taget multivitamin og fiskeolie), men jeg er blevet så glad for Biosyms produkter, så nu bestiller jeg altid alt der.

Udover fiskeolie og multivitamin er der blevet tilføjet en del mere gennem årene.

Mine <strong>kosttilskud</strong> 3

Fiskeolie tager jeg af så mange grunde. Det er godt for immunforsvaret, det smører vores led, hjælper på urenheder i huden og mindsker hormonelle udfordringer. Casper og jeg er ikke specielt gode til at få fisk i vores kost (selvom vi begge godt kan li’ det), så jeg tror det er vigtigt med dette tilskud.

Mulitvitamin er et tilskud der gør, at jeg ikke skal være så nervøs om jeg får dækket alle mine vitamin behov gennem kosten. Vi lever generelt sundt og varieret, men der er travle perioder hvor jeg kan være nervøs for om jeg får tilstrækkeligt med vitaminer, og her er det bare rart at være dækket ind med et multivitamin (som selvfølgelig ikke skal stå alene i længere tid).

Mælkesyrebakterier for at opretholde en sund tarmflora og en almindelig fordøjelse. Dem tager jeg især for at afhjælpe min urene hud, som kan forekomme hvis fordøjelsen ikke er i orden.

Mine <strong>kosttilskud</strong> 5

Osteoform tager jeg efter at jeg brækkede mit håndled for nogle måneder siden. Både for at forebygge lignende skader fremover, men også for at styrke knoglen som har været brækket. Den er stadig meget svag her et par måneder efter.

(D-vitamin) Denne er i parantes da den egentlig er overflødig hvis man tager Osteoform, der indeholder tilstrækkeligt med D-vitamin. Jeg har taget den tidligere fordi inden jeg tog Osteoform, tog jeg Uni-kalk uden D-vitamin, og D-vitamin er nødvendigt for at kroppen kan optage calcium.

(Magnesium) Der er også magnesium i Osteoform, så dem tager jeg heller ikke sammen. Jeg har tidligere taget den alene, for at forebygge migræne samt uro i benene om aftenen. Den hjælper nemlig musklerne til at løsne op og slappe af.

Mine <strong>kosttilskud</strong> 7

Q10 er et lille forsøg på at få noget mere energi. Den indeholder desuden vitamin C, som understøtter effekten af Q10, som medvirker til dannelsen af energi i vores celler.

Zink er endnu et forsøg. Jeg er blevet anbefalet af rigtig mange at prøve zink for at afhjælpe min urene hud. Jeg er først lige startet på det og håber virkelig at jeg også kommer til at kunne se en effekt.

Mine <strong>kosttilskud</strong> 9

Det er heldigt at jeg ikke har problemer med at indtage piller, for det er en ordentlig omgang hver eneste morgen.

Jeg sagde lige til Casper den anden dag, at jeg ikke har været særligt ofte syg efter at jeg er begyndt at tage alle disse tilskud. De sidste par gange hvor der har været en masse der har været ramt af influenza er både Casper og jeg gået fri (han tager dem også). Håber virkelig ikke jeg jinxer det nu 😉

Mine <strong>kosttilskud</strong> 11

Tager i vitaminer og kosttilskud?

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Legetøj og aktiviteter til en...
Babyudstyr – Mine favoritter fra...
Bryllupsplanlægning: To-do listen
Sommerhus med baby 9 måneder...
Vuggestue eller dagpleje – tanker...
2 år: Søvn, putteritualer og...
Mælkefri kost og refluks
Ændring af babys søvnrutine: Slut...
Min fødselsberetning – En ukompliceret...
Drenge garderoben – Favorit webshops...
Indretning af træ terrasse i...
Sønderjylland: Gode genbrugsbutikker og tips...