Annonce

Mine boligfavoritter til soveværelset og badeværelserne

Reklame for Ellos.

Som jeg før har nævnt så er mine tanker konstant på indretningen af vores nye hus, hvor overtagelsen virkelig begynder at nærme sig. Vi har netop fået besked om at mureren er begyndt at lægge de smukke lyserøde og grønne fliser i badeværelserne, hvilket er noget af det sidste der skulle gøres, for at undgå ridser i fliserne under byggeprocessen.

Faktisk er der kun 16 dage til vi overtager huset, så jeg er selvfølgelig begyndt at kigge efter lidt småting til blandt andet soveværelset, badeværelset og toilettet.

Mine <strong>boligfavoritter</strong> til soveværelset og badeværelserne 1

Soveværelset

I lejligheden var vores soveværelse meget lyserødt, da vores seng har et lyserødt sengegærde og så havde vi også lyserødt hør sengetøj. Sengegærdet får lov at blive, men jeg kunne godt tænke mig at skifte nogle af tekstilerne ud med nogle mere brændte nuancer og jordfarver. Derudover skal vi også have fundet nogle nye sengelamper og her tænker jeg at stilen gerne må være lidt industriel, da vi kommer til at få lavet et sort stålvindue mellem soveværelse og walk-in.

Både tekstiler og belysning er noget jeg altid kigger efter hos Ellos, da de har et virkelig stort udvalg til gode priser. I kan selv finde jeres favoritter blandt deres nyheder i kategorien belysning og tekstiler, eller søge mine favoritter frem via produkt navnene;

Væglampe Oxford, Pudebetræk Joelle, Sengesæt Candice, Sengetæppe Joelle.

Mine <strong>boligfavoritter</strong> til soveværelset og badeværelserne 2

Badeværelser

Vi kommer til at få et badeværelse på 1. sal og et toilet i stueetagen. Begge med grønne fliser på gulvene og så med lyserøde fliser i brusenichen på badeværelset. Jeg tænker derfor at jeg skal have lidt lyserøde detaljer ind på toilettet hvor der ikke er lyserøde fliser, for at skabe en sammenhæng. Det blir nok noget med at male væggene en sart lyserød, men også ved at tilføje lidt lyserøde tekstiler i form af håndklæder. På badeværelset tænker jeg at have mørkegrønne håndklæder.

Uanset hvilken farve eller kvalitet (frotté, hammam osv.) man går efter, så er jeg sikker på at man kan finde hvad man søger på Ellos, der har et kæmpe udvalg af håndklæder og tekstiler til badeværelset.

Vi var meget i tvivl om vi skulle have sorte eller messing armaturer i huset, men vi endte med nogle matte sorte. Det valg er jeg ret tryg ved, men jeg vil alligevel gerne tilføje lidt messing detaljer rundt omkring, som f.eks. greb på skabene og nogle væglamper ved siden af spejlet. Igen er der masser af smukke messing lamper blandt nyhederne hos Ellos.

Klik her for at finde jeres favoritter.

Find mine favoritter ved at søge på: Frottésæt Elise, Væglampe Leandro, Frottésæt Lisa

 

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Legetøj og aktiviteter – Baby...
Huskøb: Vores proces som 2....
Nybyggeri og farver – Vores...
Sommerhus med baby 9 måneder...
Vores nye seng og vigtigheden...
Familie fotografering i Aarhus: Efterårsbilleder...
Aarhus: 3 Retters på Lecoq...
Soveværelses Makeover hos min veninde