Annonce

Mine bolig favoritter til vores nye hus

Reklame for Ellos.

Vi begynder virkelig at nærme os den flytning som jeg har talt om i månedsvis. Den 1. marts overtager vi nemlig huset efter 3 måneders forsinkelse, så I kan nok regne ud at jeg er ved at være klar til at flytte. Casper og jeg snakker konstant om hvordan det hele skal indrettes og hvor skønt det bliver med mere plads. Det betyder selvfølgelig også at vi kommer til at mangle nogle møbler og at nogle af vores nuværende møbler kan blive udskiftet med noget lidt større. Blandt andet sofaen hvor vi gerne vil have en der er lidt mere rummelig.

Jeg prøver på at vente med at shoppe til vi er flyttet ind, men jeg har allerede nu fundet en masse boligfavoritter frem fra Ellos, som netop har fået en masse skønne forårs nyheder på deres webshop.

Mine <strong>bolig favoritter</strong> til vores nye hus 1

Mine favoritter

3 personers sofa med chaiselong: Vi drømmer altså lidt om en chaiselong sofa nu hvor vi får pladsen til det. Det er bare mere komfortabelt og så synes jeg tilmed at den her er rigtig pæn og elegant. Jeg er vild med den rustrøde farve og velourstoffet. Vi har været virkelig glade for vores velour sofa som er så nemt at holde pænt selvom man spilder, så det kunne vi bestemt godt finde på at købe igen.

Sofabord: Vores nuværende sofabord er egentlig en bænk og jeg tror den kommer til at skulle fungere som plantebænk i huset, hvilket betyder at vi skal have fundet os et nyt sofabord. Jeg er ret vild med det lyse fyrretræ og marmor pladen sammen, da træet toner bordet lidt ned.

Flettet stol: Jeg tror I kan fornemme hvilken retning jeg gerne vil gå. Jeg vil nemlig gerne have meget mere natur ind i vores hjem og jeg synes denne træstol med flet er ret så fin. Måske som “tøjstol” i soveværelset, for sådan en skal jeg altså have til lige at smide de der ting som endnu ikke skal til vask men som heller ikke skal tilbage i skabet.

Sort lampe: Den sorte væglampe forestiller jeg mig at vi skal have 2 af over vores køkkenbord. Jeg synes det er så pænt og så tænker jeg også det er virkelig praktisk med noget godt arbejdslys til madlavningen.

Vase: Vasen er bare pæn og bidrager godt til de naturlige farver jeg ellers har haft fokus på.

Tæppe: Jeg synes virkelig det er det smukkeste tæppe jeg længe har set og det er også en ting vi helt sikkert skal ud og investere i, da jeg har solgt vores. Det giver så meget hygge til indretningen, indrammer sofaområdet og hjælper endda på akustikken.

Kurv: Man kan næsten ikke få nok kurve da de er geniale til opbevaring af plaider, puder, opladere og ikke mindst til at dekorere med, f.eks. med en plante i.

Sidebord: Jeg er ret besat af lameller og drømmer lidt om en hel lamel væg. Men til at starte med kunne jeg måske købe det fine lille sidebord i massivt træ. Det er både fint som sidebord til sofaen, som planteopsats eller måske som sengebord.

Sengesæt: Det her fine sengesæt fås i et væld af farver, er af økologisk bomuld og så koster det kun 299,- pr sæt. Det fås også i den smukke rust farve men jeg tænkte at jeg hellere lige måtte styre mig med den farve.

Sengebord: Også et virkelig fint sengebord og perfekt hvis man gerne vil have det hængende på væggen for at give lidt mere luft omkring sengen.

Håndklæder: 6 håndklæder for kun 299,- som også fås i rigtig mange fine farver. Det er bestemt noget vi skal ud og købe når vi flytter, da jeg nægter at hænge vores gamle slidte håndklæder op i et helt nyt og pænt badeværelse.

Det her var kun et lille udpluk af alle Ellos’ nyheder, så jeg synes I skal klikke ind og finde jeres favoritter blandt det store udvalg. Kom direkte til bolig nyhederne ved at klikke her.

 

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Aarhus: Plantecaféen på Godsbanen
Opskrift: Lækre pølsehorn med skyr
Entré Makeover: Møbler til den...
Haveliv: Vi planlægger vores kommende...
Indretning af kontor & gæsteværelse...
Bagom bloggen: En typisk arbejdsuge...
Ny cykel på budget
Mit ammeforløb og tips fra...