Annonce

Mine 10 mest læste indlæg i 2018; Graviditet, Huskøb, Mad og Guides

Nu er jeg få timer fra at gå på juleferie. Casper og jeg tar nemlig toget ned til mine forældre i Sønderjylland i eftermiddag, hvilket jeg glæder mig så meget til. Det blir skønt lige at lande og kunne slappe af i weekenden, inden det hele går løs på mandag. Juleaften skal vi holde hos en af mine brødre, hvor vi bliver 8 voksne og to børn. Min bror, min svigerinde, mine to søde niecer, min svigerindes mor og bror, mine forældre, Casper og jeg. Det er ikke noget nyt at Casper og jeg holder jul sammen, det har vi faktisk gjort de sidste to år.

De 10 mest læste indlæg

Inden jeg lukker computeren i vil jeg lige fremhæve de 10 indlæg som I har klikket jer aller mest ind på i hele 2018. Måske der er noget I ikke har fået med? De mest læste indlæg bærer præg af graviditet/spontan abort, huskøb, mad og nogle forskellige guides. Jeg kan vidst også roligt sige at det er nogle af de temaer som 2019 kommer til at byde på, da det netop er den slags indlæg jeg synes er aller sjovest at lave. Indlæg der er personlige eller indlæg som kan tages frem og bruges igen og igen.

Se med nedenfor:

Mine 10 <strong>mest læste indlæg</strong> i 2018; Graviditet, Huskøb, Mad og Guides 1

Det der skulle have været en graviditets dagbog

Indlægget der startede som en graviditetsdagbog men som desværre endte i en spontan abort i uge 7. Jeg kan huske at jeg var meget i tvivl om det var noget jeg skulle dele, men jeg har fået og får stadig så meget positiv respons på indlægget at jeg er meget glad for jeg valgte at trykke udgiv. Det var nemlig også lige præcis den slags historie jeg selv havde brug for at læse da jeg stod i situationen.

Lad os snakke lidt om at det kan være helt normalt at være lang tid om at blive gravid

Lidt et opfølgende indlæg på hele graviditets snakken.

Om et knust hjerte der stadig kan gøre ondt

Endnu et personligt indlæg om dengang min ekskæreste fandt en anden og gik fra mig.

Mine 10 <strong>mest læste indlæg</strong> i 2018; Graviditet, Huskøb, Mad og Guides 2

Flyttetanker: Alternative beliggenheder til Aarhus

Det her indlæg er super relevant hvis I går med flyttetanker men ligesom os ikke rigtig kender de små byer omkring Aarhus. Det er alle jeres bedste tips samlet i et indlæg.

Huskøb: Vi har skrevet under på en købsaftale!

Indlægget fra maj måned hvor vi endelig havde skrevet under på vores købsaftale på huset. At vi stadig ikke er flyttet ind (planen fra 1. december) er jo så en anden sag.

Huskøb: Handlen er godkendt som endelig

Et par uger efter var handlen endelig godkendt af både sælger og advokat. Tænker måske at dette indlæg “Huskøb: Vores proces som førstegangskøbere er det der er aller mest relevant hvis I overvejer at købe hus.

Mine 10 <strong>mest læste indlæg</strong> i 2018; Graviditet, Huskøb, Mad og Guides 3

Aarhus: De bedste takeaway steder

Der er heldigvis også en mad guide med på listen, hvilket jo er noget af det jeg elsker aller mest at lave til jer. Det er altså også nogle lækre takeaway steder som Aarhus har at byde på. Faktisk topper min brunch guide, men den er fra 2017.

10 måder at optimere sin nattesøvn på og få mere overskud i hverdagen

Jeg blir altså lidt glad når et sponsoreret indlæg er på listen over mest læste, for så må det betyde at I har fundet mit samarbejde meget relevant for jer, hvilket jo altid er noget jeg har i tankerne når jeg siger ja eller nej til et samarbejde. Kampagnen med Sengespecialisten var virkelig sjov at lave og det var skønt at I tog godt imod mine tips til en bedre nattesøvn.

Daniel Silfen tasker: Hvad kan de forskellige modeller indeholde

Igen et samarbejde som jeg året igennem har følt har været meget relevant for jer. Det virker hvert fald som om at mange af os deler begejstringen for Daniel Silfens tasker og jeg får ofte spørgsmål på om der ikke snart kommer en rabatkode igen. Indlægget er en oversigt over de forskellige modeller, da I ofte spørger til hvad jeg kan anbefale ift. jeres behov.

Netflix guide: Serie anbefalinger

Min Netflix guide bliver selvfølgelig opdateret med jævne mellemrum efterhånden som jeg får set nye serier. Lige nu er vi i gang med at se “How to Get Away with Murder” som netop er blevet tilføjet listen.

Mine 10 <strong>mest læste indlæg</strong> i 2018; Graviditet, Huskøb, Mad og Guides 4

Mine 10 <strong>mest læste indlæg</strong> i 2018; Graviditet, Huskøb, Mad og Guides 5

Til sidst vil jeg bare ønske jer en rigtig god jul (og juleferie til de af jer der er så heldige at kunne holde sådan en). Jeg kommer til at have computeren med til Sønderjylland da jeg mangler at udgive en enkelt konkurrence i min julekalender. Husk at I kan bruge indlægget som et overblik over om I har deltaget i dem alle. Der er altså nogle lækre præmier hvis jeg selv skal sige det.

Alle vindere bliver trukket d. 24. december så I kan nå det endnu ♥

 

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Interiør: Smukke plakater fra Desenio
Julegave ideer (til både ham...
Etsy fund: Den fineste kamera...
Aarhus: Her skal I spise...
Hørning: Om at flytte til...
Søskendevogn: Bugaboo Donkey Duo 3
De første billeder fra huset
Refluks for begyndere – Vores...