Annonce

Min favorit strand i Aarhus og den perfekte forfriskning til turen

Reklame for Fuze Tea.

Billederne her er fra forrige weekend, lige efter jeg havde købt min nye cykel. Det skulle selvfølgelig udnyttes med en tur til stranden, nu hvor jeg endelig kunne komme rundt igen, uden at skulle være afhængig af offentlig transport. Vi bor ikke særlig langt fra min yndlings strand, men alligevel for langt til en gåtur, når man også skal have tæpper, håndklæder, mad osv. med.

Min <strong>favorit strand i Aarhus</strong> og den perfekte forfriskning til turen 1

Vi cyklede derfor ud til Ballehage strand, som er min favorit. Man finder den hvis man cykler langs Tangkrogen, videre ud i skoven og forbi Varna palæet. Der går trapper og stier ned til stranden og der er både badebro og toiletter. Vi kom dog ud på en ret lang tur, da hele området omkring var afspærret grundet et arrangement, så vi skulle cykle en stor omvej. En smule hårdt i varmen og når jeg ikke havde været ude at cykle i flere år.

Min <strong>favorit strand i Aarhus</strong> og den perfekte forfriskning til turen 2

Vi havde heldigvis medbragt noget læskende til den varme cykeltur, nemlig Fuze Tea, som netop er kommet til Danmark. Faktisk er det Coca-Cola der står bag de lækre nye drikke, der er en fusion af te og juice, som har et lavt kalorie indhold og som er baseret på teblade fra bæredygtige teplantager.

Lige nu findes de i tre forskellige smags varianter; Peach, Lemon og Peach & Hibiscus. Umiddelbart havde jeg tænkt at peach smagen ville blive min favorit, da jeg virkelig elsker fersken, men jeg har faktisk svært ved at vælge hvilken jeg bedst synes om, da de alle sammen er virkelig lækre på hver deres måde. Især her i sommervarmen.

Min <strong>favorit strand i Aarhus</strong> og den perfekte forfriskning til turen 3

Min <strong>favorit strand i Aarhus</strong> og den perfekte forfriskning til turen 4

Udover at have dem med til cykelturen, havde vi også to med til at nyde på stranden efter en kold dukkert i havet. Det er virkelig dansk sommer når den er allerbedst.

Min <strong>favorit strand i Aarhus</strong> og den perfekte forfriskning til turen 5

Min <strong>favorit strand i Aarhus</strong> og den perfekte forfriskning til turen 6

Måske har I allerede spottet dem ude i butikkerne? Jeg kan hvert fald varmt anbefale dem til en varm sommerdag.

Min <strong>favorit strand i Aarhus</strong> og den perfekte forfriskning til turen 7

Har I været i havet endnu i år? Casper og jeg cyklede derned igen en aften et par dage efter, og vandet er virkelig lunt efter at solen har stået på en hel dag. Det kan anbefales med en aften dukkert hvis man har svært ved at komme under.

 

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Interiør: Detaljer og plakater på...
Marokk sildebens fliser i køkken...
Legetøj og aktiviteter til baby...
REJSE GUIDE – ALICANTE
Pizza på grill – Opskrifter...
Q&A #2 (Svar på Instagram...
Soveværelse – Nu med sengebord,...
Mine favorit hårprodukter fra Kevin...