Mest stillede spørgsmål: Hvor er tæppet fra?

Indlægget indeholder reklamelinks.

Jeg tror det mest stillede spørgsmål på min Instagram er hvor tæppet i vores stue er fra 🙂 Jeg kan godt forstå det, for jeg er selv helt vild med det. Tæppet er fra Ellos og vi har fået det i julegave for et par år siden af mine forældre. Farven er offwhite med mørkebrune striber. Sidenhen er det også kommet i hvid med grå striber og i en smuk rosa farve, hvis man er lidt mere modig (og ikke bor med en fyr;)

I er en del der spørger til netop farven på vores. Husk på at der stort set altid er et filter på mine billeder, som typisk gør farverne lysere og mere klare. Nu har jeg ikke set det hvide med grå striber i virkeligheden, men jeg vil tro at det svarer mere til det I ser på mine billeder, fordi de netop er redigeret 🙂

Find RYA tæppet her i alle tre farver og i en større model her

 

Del med nogen du holder af
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Bilkøb som førstegangskøber: Vores overvejelser...
Mine bedste råd til et...
Opskrift: Nespresso Iskaffe
Årets julegave indpakning
Opskrift: Lækre hjemmelavede Gourmet Hotdogs
Interiør: Smukke plakater fra Desenio
8 retters Tasting Menu hos...
Budget Tip: Lübker Spa (40...