Meraki event og produkter

Indlægget indeholder reklamelinks.

meraki_blogevent-4


I torsdags var jeg sammen med en masse skønne bloggere til det mest gennemførte event hos Meraki. I kender garanteret allerede mange af Merakis produkter og ikke mindst deres fine æstetiske udtryk. Produkterne er udover at være smukke at have stående fremme også virkelig lækre og ikke mindst gode for vores krop. De er nemlig uden farvestoffer, parabener og hormonforstyrrende stoffer og flere af deres produkter er økologiske.

Meraki har showroom i Ikast og vi blev derfor kørt dertil med taxa, hvorefter der ventede os en aften i forkælelsens tegn. Vi fik nemlig masser af god mad og bagefter blev vi placeret i ovenstående fine univers, hvor der ventede os fodbad og masser af lækre plejende produkter.

meraki_blogevent-41 meraki_blogevent-44


Meraki har nogle fokus områder hvor bl.a. “slow sunday” var et af dem vi koncentrerede os om til eventet. Det handler om at man skal huske at slappe af og gøre noget godt for sig selv, som f.eks. at lave et dejligt afstressende fodbad. Mange laver det måske i en gammel opvaske balje, men det kan betale sig at gøre lidt ekstra ud af det, ved at anskaffe sig en lækker balje, nogle lækre produkter, sætte noget afslappende musik på og måske nyde et glas vin imens. På den måde får man wellness følelsen ind i sit eget hjem, ved hjælp af meget få midler.

Vi fik som sagt et fodbad til eventet hvor vi prøvede Merakis badebomber med olie og sheasmør. Der kom også noget badesalt i vandet og efterfølgende fik vi nogle ret skøre gele strømper på, som indeholder forskellige slags olier, som plejer fødderne, samtidig med de holder på fodcremen, så den kan trænge ind i fødderne.

meraki_blogevent-53 meraki_blogevent-67 meraki_blogevent-68 meraki_blogevent-71 meraki_blogevent-77
Bagefter var det hændernes tur til at blive plejet. Her brugte vi en økologisk olie, som kan bruges til rigtig mange forskellige ting. Meraki står nemlig også for “Keep it simple” og laver derfor produkter, som kan kombineres, så de bliver endnu mere anvendelige. Denne olie kan f.eks. bruges som makeupfjerner, den kan tilsættes ansigtscremen når man har behov for ekstra fugt, den kan bruges som bodyscrub sammen med førnævnte badesalt og så kan den blandes med forskellige ting fra køkkenet, hvilket vi gjorde til eventet. Her blev den nemlig blandet med kaffegrums og revet appelsinskal, hvorefter vi scrubede vores hænder. De blev silkebløde af det og blev efterfølgende smurt ind i den lækreste håndcreme. Jeg er allerede gået i gang med at gemme noget kaffegrums herhjemme, så jeg kan lave mine egne scrubs med olien.

meraki_blogevent-81
Et sidste produkt jeg lige vil nævne, som jeg selv vil have købt, er denne balm. Det er nemlig en creme der kan bruges til stort set alt. Igen “Keep it simple”. Den er super god til tørre læber, rifter, sår, tørre hænder, solskoldning, eksem osv. Jeg bruger selv Elizabeth Ardens “Eight hour” til førnævnte problemområder, men som de også nævnte til eventet kan den godt lugte ret koncentreret. Det gjorde Merakis ikke, så den vil jeg begynde at bruge i stedet.

Jeg håber I har fået lyst til at forkæle jer selv og bringe lidt wellness ind i hverdagen. Måske allerede her i weekenden? ♥

Billederne er taget af Johanna for Meraki.

Del med nogen du holder af
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Aarhus: Land Café i Studsgade
Interiør: Vores sofabord fra Ox...
Aarhus: Café Fika
Little Unbox – Babypakker på...
Sønderjylland: Gode genbrugsbutikker og tips...
Julegave ideer (til både ham...
Planter: Monstera tips
Bog anbefaling: Fabelagtige Fristelser