Beauty favorit: Mason Pearson Børste

IMG_0061


Efter lang tids overvejelse, har jeg endelig købt mig en af de berømte Mason Pearson hårbørster. Som I ved har jeg gang i noget “projekt sundt hår”, hvor jeg både er startet på Kevin Murphys hårprodukter, og hvor jeg forsøger at undgå at vaske hår dagligt.

Nu er det så kommet til udskiftning af hårbørsten. Første gang jeg læste om Mason Pearson børsterne, syntes jeg det lød lidt vanvittigt at den skulle koste så mange penge. Men efter at have læst om alle dens egenskaber, og tænkt lidt over at det jo er noget jeg skal bruge flere gange dagligt, samt kan have i mange år, ja så besluttede jeg mig altså for at prøve den af.

Det der er specielt for Mason Pearson børsterne er deres konstruktion som sikrer, at den olie, der naturligt forekommer ved hårrødderne – kaldet sebum – fordeles i håret og gør det stærkt og smidigt. Samtidig renser børsten håret og stimulerer hårvæksten.

IMG_0062
Der fås en del forskellige børster, så det er vigtigt man sætter sig ind i hvilken en der passer til netop ens eget hår. Jeg har købt den der hedder “Small Extra B2”, som er af 100% vildsvinehår. Den er især velegnet til fint hår samt mellemlangt til langt hår.

Derudover har jeg (selvfølgelig) købt den i lyserød.

IMG_0063


Som I kan se i min snap-story (dittegh) er jeg allerede stor fan. Det var som om at den glattede mit hår helt ud allerede efter en enkelt børstning og så var den virkelig rar at børste i hovedbunden med.

Jeg tænker at jeg laver et opfølgnings indlæg når jeg har brugt børsten lidt længere tid ♥

Har I erfaring med børsterne? Så må I endelig dele dem i kommentarfeltet.

Del med nogen du holder af
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Stue: Sådan får du tv’et...
Soveværelses Makeover hos min veninde
Legetøj og aktiviteter – Baby...
Mine mål og drømme for...
Den smukkeste plantebog og nye...
Interiør: Den fineste standerlampe fra...
Mest stillede spørgsmål: Hvor er...
Aarhus: Brunch hos Gorm’s Pizza