Annonce

REJSE GUIDE – MALLORCA

Som lovet kommer her mine tips fra vores ferie på Mallorca. Vi var begge to helt vilde med øen, og vi kommer helt sikkert tilbage. Jeg håber I kan bruge indlægget <3

Læs også: Hotel anbefaling Mallorca: Hotel Son Boronat

Untitled-1

DSC_0040

Strande:

Palma Nova: Stor og lækker strand, men meget turistet.

Portal Vells: Her ligger 3 små laguner – de hyggeligste små strande med helt klart vand.

Port de Sóller: Her badede vi ikke, men selve byen med butikker og restauranter lå lige ned til stranden og lystbådehavnen, hvilket var super hyggeligt.

Camp de Mar: Et ekslusivt område med en stor og lækker strand med helt klart vand – meget turistet men jeg fik efterfølgende et tip om, at hvis man gik blot et par hundrede meter længere til højre, var der en lille hyggelig klippestrand.

REJSE GUIDE - <strong>MALLORCA</strong> 1

Spisesteder:

REJSE GUIDE - <strong>MALLORCA</strong> 2

REJSE GUIDE - <strong>MALLORCA</strong> 3

Illeta: På stranden ved Camp de Mar lå restauranten ude i vandet, forbundet til stranden med en lang gangbro. Her fik vi en virkelig god skaldyrs paella.

REJSE GUIDE - <strong>MALLORCA</strong> 4

REJSE GUIDE - <strong>MALLORCA</strong> 5

Bar Flexas i Palma – hyggelig, meget uformel restaurant/bar hvor vi spiste lækker tapas.  Adresse: Carrer de la Llotgeta, 12, Palma. Vi havde bestilt bord et par timer i forvejen, men jeg tror ikke det var en nødvendighed.

REJSE GUIDE - <strong>MALLORCA</strong> 6

REJSE GUIDE - <strong>MALLORCA</strong> 7

REJSE GUIDE - <strong>MALLORCA</strong> 8

Roxy Beachbar ligger nærmest ude i vandet, på stranden ved Portal Nous. Imellem drinks kan man hoppe i vandet fra beach baren. Der var super god stemning og høj musik. Vi nød en frokost og et koldt glas vin. Bag baren, hvis man går langs klipperne, er der også den hyggeligste lille strand.

thumb_IMG_7820

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OMBU er en tapas restaurant i Palma. Virkelig god mad. Adresse: Placa de la Reina (Lige ved Katedralen).

REJSE GUIDE - <strong>MALLORCA</strong> 9

REJSE GUIDE - <strong>MALLORCA</strong> 10

Ca Na Toneta havde vi bestilt bord hos inden vi tog afsted. Det lå en times kørsel fra vores hotel, men var bestemt køreturen værd. Det er ejet af to søstre og ligger i en lille by lige udenfor Inca. Vi blev taget imod og ført ud i en gårdhave, hvor vi fik serveret cocktails. Efterfølgende kom vi ud i en anden gårdhave, hvor der blev serveret en 6 retters menu. Virkelig god mad og super hyggelig stemning. Til restauranten var der tilknyttet en lille butik med bl.a. keramik.
Adresse: Horitzó 21, 07314 Caimari, Mallorca

REJSE GUIDE - <strong>MALLORCA</strong> 11

REJSE GUIDE - <strong>MALLORCA</strong> 12

REJSE GUIDE - <strong>MALLORCA</strong> 13

REJSE GUIDE - <strong>MALLORCA</strong> 14

Marked:

I den by der lå nærmest vores hotel (Calvia) var der marked om mandagen. Der er mange forskellige markeder, så man kan evt spørge på sit hotel, hvornår nærmeste marked finder sted. Vi brugte markedet til at købe frokost en dag, hvor vi ikke havde lyst til at skulle ud at spise.

DSC_0117

Bil leje:

Fordi vi boede langt ude på landet, var det en nødvendighed for os at have bil. Dog tror jeg også det kan være en rigtig god ide selvom man bor mere centralt. Man er utrolig fleksibel når man har en bil, og det gjorde at vi kom vidt omkring på de 6 dage vi var der. Vi havde været lidt nervøse for at skulle køre i et fremmed land, men det gik over alt forventning. Casper har net i udlandet, så vi brugte hans mobil til at navigere rundt. Bilen lejede vi hos www.autoscano.com og der var ingen uforudsete udgifter. Vi gav omkring 2000,- for bilen i en uge, og selvom vi brugte bilen hver dag, også til længere ture, brugte vi kun 350,- på benzin. Bilen stod klar i lufthavnen da vi ankom, og vi afleverede den der igen, inden vi skulle flyve hjem. Nemt! Bilen havde aircon hvilket var uundværligt – så lad vær med at leje den billigste model uden 😉

REJSE GUIDE - <strong>MALLORCA</strong> 15

REJSE GUIDE - <strong>MALLORCA</strong> 16

Sejltur:

Vi kørte op ad vestkysten til Port de Soller hvor vi bookede en sejltur. Køreturen var sindsyg smuk, og vi kom både igennem Deía, Valldemossa og Sollér.
Sejlturen var i en lille gummibåd med motor, med plads til 10 passagerer. Sejlturen varede 2 timer og kostede 38 euro pr person. Vi sejlede længere op ad vestkysten mod Sa Calobra. To gange var der mulighed for at hoppe i vandet og snorkle, hvilket var en vildt skøn oplevelse. Kan helt klart anbefales 🙂

DSC_0024

Palma:

Vi brugte ikke særlig meget tid inde i Palma. Vi var der en enkelt aften for at spise på Ombu, og så den sidste aften for at få stillet mit shoppebehov. Der var de gængse butikker som Mango, Zara, H&M + mere eksklusive butikker. Derudover er der sindsyg mange souvenir butikker osv. Jeg havde læst, at der skulle være meget fint keramik, men jeg syntes ikke udvalget var noget specielt. Jeg fik dog købt et par enkelte ting med hjem.

Vi fandt en lille butik med specialiteter fra Mallorca – Georg’s hed den og den var super fin, hvis man vil have nogle krydderier, olier osv med hjem (Adresse: Bosseria 7, Palma, ved Plaza Mayor).

Katedralen var en oplevelse i sig selv. Kæmpe stor og virkelig smuk.

Vi parkerede begge gange i Katedralens parkeringshus.

 

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
IKEA HACK: DIY guide til...
REJSE GUIDE – AMSTERDAM
Aarhus guide: Børnevenlige steder at...
Sønderjylland: Gode genbrugsbutikker og tips...
Marokk sildebens fliser i køkken...
Aarhus Spiseguide: Restaurant og café...
REJSE GUIDE – ALICANTE
REJSE GUIDE – LONDON