Interiør: Lyserød stol på budget

Indlægget indeholder reklamelinks.

DSC01956

DSC01961

DSC01968

Jeg har faktisk lige brokket mig på Snapchat (dittegh) over at vejret er så gråt, at jeg ikke kan tage billeder til bloggen. Lige efter klarede det heldigvis en lille smule op, så jeg kunne tage et par hurtige billeder af min nye stol. Vi har manglet en stol i stuen lige siden vi købte teak reolen, som vi bruger som et lille skrivebord. Jeg har længe ønsket mig denne lyserøde sag og nu købte jeg den endelig. Desværre var jeg ikke hjemme da de forsøgte at aflevere den igår, så i dag efter arbejde måtte jeg slæbe den hjem fra posthuset i øsende regnvejr. Var liiidt træt af den lige dér. Men kun indtil den kom ind i stuen og satte prikken over i’et ved vores spise/kontor hjørne.

Hvad synes I om det? I kan finde stolen lige her (Reklamelink).

DSC01960

DSC01966

Monstera planten er faktisk ikke min. Jeg babysitter nemlig Nicolines planter imens hun holder ferie og den passede lige så fint ind ♥ Puden og notesbogen er fra Søstrene Grene, Lampen er fra IKEA og kurven på gulvet er købt hos Retroguld.

Del med nogen du holder af
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Netflix guide: Serie anbefalinger
Børneværelset: Puslepladsen og hvad den...
Beauty Favoritter: Miild Makeup til...
Anna Blogger: 10 ting om...
Min fødselsberetning del 2 –...
Meraki event og produkter
Nybyggeri og farver – Vores...
Grød, mos, kød og fisk...