Annonce

REJSE GUIDE – LONDON

Jeg tror efterhånden at jeg har besøgt London 4 gange, så i stedet for at der ligger en masse gamle billeder i forskellige indlæg, har jeg samlet mine bedste tips til byen i indlægget her. Blandt andet med et rigtig fint hotel som vi gerne vil besøge igen snart.

REJSE GUIDE - <strong>LONDON</strong> 1

REJSE GUIDE - <strong>LONDON</strong> 2

REJSE GUIDE - <strong>LONDON</strong> 3

REJSE GUIDE - <strong>LONDON</strong> 4

Hotel:

Min erfaring med London er at man skal ret højt i stjerner og pris før man får noget godt. Standarden er ikke som i mange andre storbyer. Vi har dog fundet et hotel som vi sagtens kunne finde på at booke en anden gang.

Vi boede på Z Hotel Piccadilly, som er et lille Boutique hotel, som ligger virkelig centralt. Ca. 5 minutters gang fra undergrunds stationen Piccadilly og ca. 15 minutters gang fra Oxford Street. Det betød at vi kunne gå rundt til det meste og dermed også komme relativt nemt tilbage til hotellet og få nogle hvile pauser, uden at skulle bruge særlig meget tid på det.

Værelserne er virkelig små, men der er alt hvad man skal bruge. Vi betalte lidt ekstra for at få et værelse med vindue, da jeg ellers tror det kan blive lidt klaustrofobisk, fordi det er så småt. Badeværelset er lavet som et glas “bur” inde i værelset, hvilket gør at rummet synes lidt større. Der var et stort tv for enden af sengen, med en stor film pakke.

Hver aften fra kl. 17-20 var der gratis oste bord  på hotellet, med et stort udvalg af forskellige lækre oste, samt fri vin. Derudover kunne man i tidsrummet frit tage is og andre drikkevarer. Virkelig en hyggelig måde at starte aftenen på, da det også stillede den værste sult, så man havde god tid til at finde et godt sted at spise efterfølgende.

Vi havde ikke tilkøbt morgenmad, men da vi så buffeten, endte vi faktisk med at benytte os af den begge dage. Jeg er ikke så meget til den traditionelle engelske morgenmad med baked beans osv, så det passede mig rigtig godt at kunne spise croissants, brie, laks og frisk frugt hver morgen.

Hotellet er en del af en kæde, så de ligger flere steder i byen. Men jeg kan hvert fald varmt anbefale stedet her, hvis man gerne vil bo centralt.

REJSE GUIDE - <strong>LONDON</strong> 5

REJSE GUIDE - <strong>LONDON</strong> 6

REJSE GUIDE - <strong>LONDON</strong> 7

REJSE GUIDE - <strong>LONDON</strong> 8

REJSE GUIDE - <strong>LONDON</strong> 9

REJSE GUIDE - <strong>LONDON</strong> 10

REJSE GUIDE - <strong>LONDON</strong> 11

Turist attraktioner

Buckimham Palace – Det britiske kongehus’ residens.

London Eye – Vi har faktisk aldrig været oppe i London Eye, men jeg vil gerne opleve udsigten derfra engang. Man skal bare være indstillet på at stå i kø.

Big Ben – Den største klokke i Westminster Palace.

Parker – London har de smukkeste parker. Især Hyde Park er et besøg værd.

REJSE GUIDE - <strong>LONDON</strong> 12

REJSE GUIDE - <strong>LONDON</strong> 13

Camden Town – Den fineste gamle bydel som man skal opleve. Tag ud og spis frokost i en af de mange mad boder, shop i specialbutikker og gå på jagt efter unikke skatte på antik markedet. Åbent mandag-søndag 10-18.

REJSE GUIDE - <strong>LONDON</strong> 14

Musical – London er kendt for at lave de bedste musicals. Vi har desværre kun oplevet en enkelt, men den var også helt fantastisk. Der er en helt anden stemning end når man ser musical i Danmark. Vi så musicalen The Commitments på Palace Theatre, og selvom det ikke er en af de “kendte” hvor man kender historien, så var det virkelig en god oplevelse.

Madame Tussauds – Voksmuseum med alverdens kendte figurer i voks som ligner ægte mennesker.

Notting Hill – En bydel der er kendt for deres farvede huse. Virkelig insta venligt, men også bare hyggeligt at gå ture i. Der ligger også en masse små caféer hvor man kan holde en pause fra gåturen og få lidt varmt at drikke.

REJSE GUIDE - <strong>LONDON</strong> 15

Transport

London er udstyret med et virkelig velfungerende undergrundssystem. Jo der er travlt i myldretiden, men det er virkelig den nemmeste måde at komme fra A til B. Hvis man har et trådløst Visa kort kan man bruge det til at scanne sig ind og betale for sin billet.

REJSE GUIDE - <strong>LONDON</strong> 16

REJSE GUIDE - <strong>LONDON</strong> 17

REJSE GUIDE - <strong>LONDON</strong> 18

Shopping

Oxford Street – Denne gade kommer man ikke udenom. Der ligger mere end 300 butikker og restauranter og det er her man finder alle de store kæder, som f.eks. Topshop og Primark.

Carnaby Street – En lille hyggelig gade med lidt mere unikke butikker.

Stormagasiner – F.eks. Harrods og Selfridges

Regent Street, Bond Street, Mayfair – Masser af exclusive butikker. Oplagt hvis man vil investere i en lækker taske eller lignende.

REJSE GUIDE - <strong>LONDON</strong> 19

REJSE GUIDE - <strong>LONDON</strong> 20

REJSE GUIDE - <strong>LONDON</strong> 21

REJSE GUIDE - <strong>LONDON</strong> 22

REJSE GUIDE - <strong>LONDON</strong> 23

REJSE GUIDE - <strong>LONDON</strong> 24

Restauranter

Sky Garden – En 35 etager høj bygning, som laver de lækreste cocktails, med udsigt ud over hele London. Vi stod ca. i kø i en time, men det var virkelig det værd. Der var live musik og simpelthen så hyggeligt. Næste gang vil vi prøve at spise i restauranten, men så skal man have bestilt bord i forvejen.

Jamie’s Italian – Der ligger flere af Jamie Olivers restauranter i London, men vi har spist på den ved Picadelly (17-19 Denman Street). Virkelig god mad og lækre cocktails.

Poppie’s Fish & Chips – Virkelig god fish&chips, og caféen er rigtig hyggelig og autentisk. (6-8 Hanbury Street). Lige overfor ligger der en vintage butik med exclusive mærker.

Café Chula  – Mexicansk café i Camden Town hvor vi spiste en rigtig god morgenmad.

Som I kan se har jeg ikke været så god til at få noteret lækre spisesteder, så hvis I har erfaringer med nogle så skriv dem meget gerne i kommentarfeltet. Så vil jeg tjekke dem ud næste gang turen går til London.

 

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Spisebord efter mål – Bordplade...
De der 70’er huse kan...
Børneværelset: Puslepladsen og hvad den...
Aarhus: De bedste steder at...
Huskøb: Køkken tanker
Indretning af kontor & gæsteværelse...
Beauty Favoritter: Miild Makeup til...
Aarhus Overnatning på Book1 Design...