Annonce

Little Unbox – Babypakker på abonnement til de 0-3 årige

Babypakker på abonnement

Babypakker på abonnement

Både Ebbe og Uffe har været så heldige at få tilsendt en box fyldt med overraskelser. Nemlig en babypakke på abonnement fra Littleunbox. En abonnements løsning, hvor man hver måned kan få tilsendt en babypakke, som er skræddersyet til ens barns alder og udvikling. Hver måned fra ens barn er nyfødt og indtil 3 år kan man altså modtage en forkælelses pakke, som er skabt til at inspirere og forkæle de mindste. Boxen er fyldt med kvalitetsprodukter der består af et udvalg af legetøj, babymad og pleje- og pusleprodukter.

1 års fødselsdag + rabatkode

I dag er det faktisk 1 år siden at Littleunbox blev lanceret og de fejrer derfor deres 1 års fødselsdag ved blandt andet at give -30% på jeres første Littleunbox babypakke.. Rabatkoden er Ditte30 og den gælder til og med d. 31. maj 2021.

Boxene koster normalt 198,- og har en værdi på mindst 400,- Der er ingen binding på abonnementet og de bliver leveret med fri fragt.

Legetøj tilpasset barnets alder og udvikling

Det er især legetøjet jeg synes er dejligt at få tilsendt. Inden jeg blev mor var jeg sikker på at jeg ville begrænse køb af legetøj og kun have det mest nødvendige. Men jeg blev klogere. Der er bare behov for noget nyt og spændende engang imellem. Jeg var især udfordret på hvad jeg skulle købe da Ebbe var omkring et halvt år gammel. Han kedede sig hurtigt med det samme legetøj. Derudover er jeg måske også slem til at købe hvad jeg synes er pænt, frem for hvad der er et hit i praksis. Så det er dejligt at blive udfordret lidt på den del og rent faktisk få tilsendt noget der kan underholde dem.

Det kan også være lidt af en jungle at finde frem til lige netop det legetøj der passer til ens barns udviklingstrin. Det slipper man for at sætte sig ind i, når tingene automatisk bliver leveret til en.

Babypakker på abonnement

Inspiration til forældrene

Udover at indeholde legetøj er der som sagt også pleje- og pusleprodukter. Her ser jeg især en fordel i, at man kan teste forskellige produkter, som man måske ikke har kendskab til i forvejen. Det kan være vådservietter, pleje til blenumser eller sæbebær, som der var i Ebbes pakke. Har I mon prøvet at vaske tøj med dem? Jeg har hørt så meget godt om dem, men endnu ikke taget mig sammen til at prøve. Så det var en god overraskelse til mig at de var i pakken.

Der var også en kløestillende stift, som jeg egentlig slet ikke forstår at vi ikke har haft “på lager” herhjemme noget før. Så god at have i pusletasken til både brændenældestik eller hvis de bliver brændt af en brandmand på stranden.

<strong>Little Unbox</strong> - Babypakker på abonnement til de 0-3 årige 3

Babymad og snacks

Vi har virkelig en lille snacker herhjemme, så igen er det dejligt at blive inspireret til lidt nye produkter. Ebbe var vild med de Nestlé stjerner der var i hans pakke, så det er nogen vi sagtens kunne finde på at købe igen. Ellers kommer vi ofte til at gå efter de samme ting herhjemme; figenstænger og rosiner. Ikke så spændende i længden og så er det også bare vigtigt at udfordre ham lidt med nogle nye madvarer engang imellem.

Boxen til den gravide

Udover boxene til de 0-3 årige, så kan man også tilmelde sig når man er gravid. Nemlig med boxen til den gravide. Hver måned modtager man så en box fyldt med inspiration, forkælelse og håndplukkede produkter til både sig selv og til baby. En god lille reminder om at huske at forkæle og passe på sig selv imens man er gravid. Eller måske en gaveidé til en gravid veninde.

<strong>Little Unbox</strong> - Babypakker på abonnement til de 0-3 årige 4

Nu glæder jeg mig bare til at Uffe også kan begynde at blive underholdt af nogle legesager. Der var nogle rigtig fine Lamaze ting med i hans pakke, som bare altid er et hit hos de små. Lige nu laver han ikke meget andet end at sove og spise (og græde). Husker hvert fald fra da Ebbe var lille, at alt blev lidt nemmere da han kunne aktiveres bare 5 minutter på et legetæppe. Nu er legesagerne hvert fald klar.

Læs også: AT GØRE HVERDAGEN NEMMERE SOM BØRNEFAMILIE

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Interiør: Tips til maling af...
Opskrift: Sundere bananbrød med skyr
Baby Dreamer: Den sejeste pusletaske...
Beauty favoritter i marts
Søvnrutiner & søvnhjul :...
Baby 10 måneder: Amning, måltider...
Interiør: Runde spejle til stuen,...
Rejse guide – Malmø