Annonce

Little Unbox – Månedlige overraskelser for den gravide, baby og tumling

Little Unbox - <strong>Månedlige overraskelser</strong> for den gravide, baby og tumling 1

Månedlig boks

Ebbe er endnu engang blevet overrasket med en månedlig boks fra Little Unbox. En boks fyldt med sager tilpasset hans alder. Little Unbox er nemlig en månedlig boks fyldt med overraskelser, tilpasset enten dit barn eller dig som gravid. Tingene er nøje udvalgt i forhold til både kvalitet, hvad der vil være stimulerende der hvor dit barn er i sin udvikling, samt mere praktiske produkter. Boksene kan altså indeholde både legesager, pusleprodukter og mad/snacks. Legetøjet er altid et kæmpe hit hos Ebbe og de øvrige produkter er en god mulighed for at lære nye produkter at kende og finde frem til nye favoritter.

0-3 år

De månedlige bokse til baby og tumling går lige nu fra 0-3 år. Når man bestiller sin første boks, vælger man hvor mange måneder baby er, og så modtager man sin første boks inden for 5 hverdage. Herefter modtager man en boks hver måned, som er tilpasset barnets alder. Når barnet bliver 2 år er boksen tilpasset de 2 til 3 årige. Indholdet skifter fortsat hver måned og der er ingen binding.

Little Unbox - <strong>Månedlige overraskelser</strong> for den gravide, baby og tumling 2

Gravid

Little Unbox har også en box til den gravide. Den skal ses som en månedlig reminder om at passe godt på sig selv, tage en pause og nyde lidt selvforkælelse. Ved bestilling indtaster man sin terminsdato og så får man tilsendt en boks hver måned imens man er gravid. Når man har ramt terminsdagen overgår abonnementet automatisk fra en “Gravid box” til en Little Unbox til baby.

Gave abonnement

Jeg sidder og tænker at det kunne have været virkelig skønt at modtage sådan en overraskelses pakke da jeg var gravid. Måske I har en veninde, søster eller kollega der er gravid og trænger til lidt forkælelse? Eller til baby efter fødslen? Så kan man nemlig også købe et gave abonnement på enten 3, 6 eller 12 måneder. Måske en gaveidé til et babyshower, en barnedåb eller en navngivningsfest.

Little Unbox - <strong>Månedlige overraskelser</strong> for den gravide, baby og tumling 3

Eksempel på en boks til de 2-3 årige

Til Ebbe får vi boksen til de 2-3 årige. Indholdet skifter hver måned, men jeg vil lige vise et eksempel på indholdet i en boks til denne alder. Der var 2 x vandleg, hvilket Ebbe elsker når han skal i bad. Den ene ting er en lille bold der kan fyldes med vand og enten sprøjte eller lave “regnvejr”. Den anden er farveblyanter til at tage med i badet. Så kan man tegne på fliserne og efterfølgende vaske tegningerne af igen.

Begge ting er et godt eksempel på hvordan kasserne er tilpasset barnets alder og udvikling. I Ebbes alder handler det meget om at gøre hverdags rutinerne til noget sjovt for at man ikke ender i konflikter. F.eks. ved at inddrage legetøj og leg når han skal bades.

I boksen var der også nogle klodser, som både kan bruges som stableklodser og som et puslespil med 6 dyrebilleder på. Igen passer det så godt til der hvor Ebbe er. Han har for alvor fået øjnene op for puslespil og figurer.

Udover legetøj er der som sagt også nogle mere praktiske ting i boksen. Her var det en lækker vegansk barriere creme fra Bambo. Der var også et nyt produkt fra LoveMade, som netop er landet i butikkerne. Nemlig en økologisk grød med lavt sukkerindhold. Den blev straks åbnet og spist, så nu ved vi hvad vi kan gå efter næste gang vi skal have noget nemt med på tur.

Little Unbox - <strong>Månedlige overraskelser</strong> for den gravide, baby og tumling 4

Ideer til aktiviteter og lege

Hver måned er der også tips til aktiviteter og lege der er tilpasset barnets alder. Lege der på bedste vis stimulerer de behov barnet har, men også med en lille forklaring om hvorfor det er godt. F.eks. hvordan man bedst muligt stimulerer samtlige muskler i kroppen, øver balance eller kommer igennem Ulvetimen og lader barnet mærke sig selv.

Legetøjet kan ligeledes være en øjenåbner for, hvad der er godt at have fokus på i samvær med barnet. Når børnene er helt små bliver man fulgt hos en sundhedsplejerske og får tips og råd til, hvad man gerne skal øve med barnet. Men efterhånden som barnet bliver større står man lidt alene med den opgave. Her synes jeg det er rart at blive mindet om, hvor Ebbe er i sin udvikling og hvor han skal støttes. Vi har hvert fald lige fundet en masse træ puslespil frem, efter at vi fik Goki puslespillet i boksen.

Little Unbox - <strong>Månedlige overraskelser</strong> for den gravide, baby og tumling 5

Boksene koster 198,- pr måned og der er som sagt ingen binding og fri levering. Hvis I har fået lyst til at afprøve konceptet kan I gå til bestilling ved at klikke her.

Læs også mit tidligere indlæg for flere eksempler på boksenes indhold:

LITTLE UNBOX – BABYPAKKER PÅ ABONNEMENT TIL DE 0-3 ÅRIGE

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Baby 10 måneder: Amning, måltider...
Sprog 20 måneder – Bekymringer...
Søskende på samme værelse og...
Et 50’er inspireret rammekøkken
Spisebordsstole: Børge Mogensen J39 Folkestolen
En søndag i Esbjerg, Hjerting...
Babyudstyr – Mine favoritter fra...
Aarhus: Restaurant Himmel og Hav