Aarhus: Lima – Nyt Peruviansk spisested

God fredag eftermiddag. Selvom jeg kun lige er kommet hjem fra det her sted, så tænkte jeg at jeg ville skynde mig at dele det, så I kan finde inspiration til weekenden hvis I skal ud at spise.

Det jeg taler om, er Aarhus’ nye Peruvianske spisested “Lima” i Guldsmedgade. Ejerens kone kommer fra Lima så det bliver næsten ikke mere autentisk. De har taget alt det bedste med til Aarhus. Lokalerne er indrettet med Peruvianske farver, men alligevel med mange danske tendenser. Maden er hjemmelavet peruviansk mad og man kan både få morgenmad, frokost og aftensmad.

Aarhus: <strong>Lima</strong> - Nyt Peruviansk spisested 1

Aarhus: <strong>Lima</strong> - Nyt Peruviansk spisested 2

Michelle og jeg var som sagt forbi tidligere i dag, for at spise frokost. Jeg vidste ikke rigtig hvad vi gik ind til, da det sydamerikanske køkken er ret nyt for mig. Vi valgte derfor lidt forskelligt; to empanadas med kylling og okse, ceviche (rå fisk) med masser af chili og en kartoffelret, som jeg ikke rigtig ved hvordan jeg skal beskrive nærmere, men som var virkelig lækker. Hertil fik vi en gul chili dip, majs og en salsa.

Aarhus: <strong>Lima</strong> - Nyt Peruviansk spisested 3

En frokost ret koster mellem 60 og 80 kr, så man kan sagtens få et billigt (og lækkert) måltid mad her.

Aarhus: <strong>Lima</strong> - Nyt Peruviansk spisested 4

Aarhus: <strong>Lima</strong> - Nyt Peruviansk spisested 5

Drikkevarerne er også fra Peru og jeg vovede mig ud i en “Chicha Morada”, som er en hjemmelavet drik med lilla majs, ananas, nelikke, kanel, sukker og lemon. Meget speciel men virkelig god.

Aarhus: <strong>Lima</strong> - Nyt Peruviansk spisested 6

Aarhus: <strong>Lima</strong> - Nyt Peruviansk spisested 7

Jeg synes virkelig de har fået indrettet dem fint og jeg glæder mig til at komme tilbage og prøve at spise aftensmad i deres hyggelige lokaler. Derudover er det også bare fedt at blive udfordret lidt og prøve noget helt andet mad end hvad man ellers er vant til. Jeg synes bestemt I skal tage forbi og smage hvad det Sydamerikanske køkken har at byde på.

Aarhus: <strong>Lima</strong> - Nyt Peruviansk spisested 8

Under hele VM perioden viser de forresten alle kampe på storskærm, så måske det kan lokke jeres mænd med ud?

 

Del med nogen du holder af
Kommentarer

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andre interessante indlæg
Århus: Tapas og vinbar hos...
Aarhus: Den ultimative brunch (og...
Årets julegave indpakning
TIP: Sådan får du et...
Babybæring: Interview med slyngevejleder Kamilla...
Legetøj og aktiviteter til en...
Nye stole fra Søstrene Grenes...
Etsy fund: Den fineste kamera...